Mainos

Sinunkin kannattaisi ottaa aina tennispallo lennolle – tässä syy

Tennispallon pakkaaminen käsimatkatavaroihin saattaa kuulostaa oudolta, mutta se on itse asiassa hyvä idea lentomatkustajalle. Aiheesta kirjoitti Reader's Digest.

Lentokoneessa joutuu istumaan pitkään paikoillaan, jalkatila on rajallinen eivätkä istuimetkaan ole maailman mukavimmat. Kohteeseen päästyä keho voi tuntua kauttaaltaan jäykältä ja turvonneelta.

Avuksi kannattaa ottaa tennispallo. Sen pyörittäminen pitkin kehoa rentouttaa jäykkiä lihaksia ja stimuloi verenkiertoa. Pallo voi lievittää kipua jopa tehokkaammin ja helpommin kuin tarkoitusta varten kehitetyt laitteet, eikä se vie paljon tilaa tai häiritse istuintovereita. 

Tennispallolla kannattaa hieroa lennon aikana erityisesti nilkkoja, ranteita, reisiä, jalkoja, pohkeita, yläselkää ja niskaa. 

Pitkän istumisen aiheuttaman jäykkyyden ehkäisemiseksi on hyvä myös välttää kahvia ja alkoholia mutta juoda paljon vettä. Kannattaa myös nousta seisomaan ja jaloitella silloin, kun se on sallittua. Lisäksi venyttely ennen lentoa, sen aikana ja jälkeen tekee hyvää.

Mitä kaikkea koiran kanssa matkustaessa pitää ottaa huomioon?

Lemmikkien kanssa paljon reissannut Tuomo Heikkinen kertoi Huomenta Suomessa kesäkuussa 2017, milloin koira pitää jättää hotellihuoneeseen ja mitä haasteita hän on matkoillaan kohdannut.

7:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.