Sinkkuelämää-tähti: En halua näyttää Barbie-nukelta

Sinkkuelämää-sarjan Samantha Jonesina tunnettu näyttelijätär Kim Cattrall, 54, ei halua näyttää Barbie-nukelta, vaan ikäiseltään.

Miestensyöjänä Sinkkuelämää-sarjassa nähty vaalea Kim Cattrall kertoo olevansa iloinen näyttäessään ikäiseltään. Tähti on jo aikaisemmin kertonut, ettei aio ikinä mennä kauneusleikkauksiin.

– Rakastan järkyttää esiintymällä ilman meikkiä valoisassa. En halua näyttää Barbie-nukelta tai ahtaa itseäni makkarankuoriin seuraavien 20 vuoden ajan, Cattrall kertoo Female Firstille.

Cattrall kertoo haluavansa seurata varttuneempien näyttelijöiden Judi Denchin ja Helen Mirrenin jalanjälkiä. Nämä daamit ovat näyttelijättären mielestä tunnettuja näyttelijäntaidoistaan, eivät nuorekkaasta ulkonäöstään.

– Haluan olla kuin näyttelijättäret, jotka näyttävät ikäisiltään uurteisine kasvoineen, eivätkä pelkää esiintyä sellaisina kuin ovat.

– En halua näyttää 19-vuotiaalta, yhtä täydelliseltä ja kauniilta kuin upea Carey Mulligan. Pidän ulkonäöstäni. Kun katson äitiäni, minulla on yhä vähemmän pelättävää – minua on siunattu hänen ulkonäöllään.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: WireImage/AOP, Getty Images

Lähde: Female First

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja