Sinkku, näin nautit joulupyhistä yksin – poimi vinkit!

Joulun ei tarvitse olla yksinäistä ja ikävää aikaa, vaikka kainalossa ei olisikaan omaa rakasta. Poimi vinkit, miten ottaa ilo irti joulusta ilman kumppania. Nauti olostasi täysin siemauksin!

Moni sinkkunainen huokaisee taas syvään, sillä joulu on ovella eikä omaa kultaa ole kainalossa. Joulu on rauhan ja rakkauden aikaa, ja mikäs sen ihanampaa olisi kuin viettää pyhät oman rakkaan kanssa rauhoittuen. Jos rakasta ei ole, voi pyhät tuntua tyhjiltä ja merkityksettömiltä. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Perhe ja ystävät ympärillä riittävät monella tyydyttämään läheisyyden kaipuun. Tänä jouluna jätä murehtiminen ja opi nauttimaan pyhistä yksin.

1. Suunnittele joululahjat ajatuksella

Lahja jota on mietitty etukäteen, ja jonka eteen on nähty vaivaa on paras lahja, minkä läheiselleen voi antaa. Sen sijaan, että tuhlaisit sievoiset summat materiaan, anna perheellesi ja ystävillesi rakkaudella kyllästettyjä lahjoja. Leivo, neulo, runoile! Vain mielikuvitus on rajana.

2. Keskity perheeseesi

Vietä aikaa perheesi seurassa ja nauti siitä. Joulu on aikaa, jolloin erityisesti kaipaamme perhettä ja ystäviä rinnallemme. Älä kiirehdi pois perheen yhteiseltä joulupäivälliseltä, vaan arvosta hetkeä ja ota siitä kaikki irti.

3. Juhli muiden sinkkuystäviesi kanssa

Järjestä jouluriennot sinkkuystäviesi kesken. Vaikka rinnaltasi puutuisikin oma rakas, se ei automaattisesti tarkoita sitä, että olisit yksin. Ota kaikki ilo irti ystävistäsi ja pitäkää yhdessä hauskaa. Syökää, juokaa ja juhlikaa!

4. Kokeile uusia asioita

Kokeile jotain uutta. Osallistu joogakurssille tai lue kirja, joka on odottanut avaamista jo ikuisuuden. Joulupyhät ovat oivaa aikaa kokeilla uusia asioita, sillä silloin meitä ei arkiset huolet ja velvollisuudet paina.

5. Naura

Naura ystäviesi kanssa, naura yksiksesi. Naura ilman syytä, naura vain nauramisen vuoksi. Vanha sanontakin kuuluu: "Nauru pidentää ikää". Nauraminen myös laskee kolesterolia ja verenpainetta, nostaa kipukynnystä ja auttaa jopa ummetukseen.

6. Urheile

Sen sijaan, että viettäisit pyhät stressaten syötyjä suklaamääriä ja tekisit uudenvuodenlupauksia kuntosalille liittymisestä, aloita urheilu jo nyt. Joulupäivän rivakka kävelylenkki ja tapaninpäivän kotijoogaharjoitus pitävät huolen siitä, etteivät nautitut suklaakonvehdit asetu suoraa päätä lantiolle.

7.Pidä elokuvamaraton

Käy vuokraamassa kasa klassikkoelokuvia videovuokraamosta ja nauti niistä – yksin. Exäsi ei ehkä innostunut Aamiainen Tiffanylle -elokuvasta tai Joulutarinasta, joten nyt sinulla on oiva tilaisuus katsoa rauhassa nyyhkyelokuvia ilman, että joku toinen on koko ajan omilla kommenteillaan pilaamassa elokuvanautintoa.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat