Sini Ariell kertoo blogissa raadollisen rehellisesti parisuhteensa vaikeista ajoista: "Seksiä oli ehkä kuusi kertaa kolmen vuoden aikana"

8:11
Bloggaajat Sini Ariell ja Irene Naakka kertoivat, millaista on, kun kovasti odotettu vauva-arki onkin odotettua karumpaa

Tatuointitaiteilija Sini Ariell kertoo blogikirjoituksessaan, kuinka hän ja Stuart-puoliso selvisivät parisuhteensa vaikeista vuosista.

Tatuointitaiteilijana ja pin-up-mallina tunnetuksi tullut Sini Ariell on tunnettu raadollisen rehellisestä tavastaan puhua muun muassa äitiydestä. Ariell asuu Australiassa miehensä Stuartin ja vuonna 2017 syntyneen tyttärensä Pennyn kanssa.

Nyt hän kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan avoimeen tyyliinsä, ettei elämä Australiassa ole ollut helppoa, vaikka aurinkoisia kuvia katsellessa niin saattaisi kuvitella.

Ariell kertoi jo odottaessaan Pennyä, että raskaus oli parille hankala tilanne, sillä hänen puolisonsa ei tahtonut isäksi, kun taas Ariell itse haaveili äitiydestä.

– Yllätysraskaus rikkoi sen mitä ja keitä me olimme toisillemme. Kaikki muuttui, hän kirjoittaa myös nyt blogissaan.

– Rakkaus ei ollut se mikä meidät realistisesti piti yhdessä, suurin kaikista oli tahto. Niin kuin häävaloissakin kysytään.

Ariell kertoo blogissa parin käyneen yhdessä läpi vaikean raskauden, itkuiset vauvavuodet ja unettomat kuukaudet, vaikka intiimiä fyysistä yhteyttä ei juuri ollut.

– Raskaus osui keskelle pahinta rakennusurakkaa. Yrjösin 10–20 kertaa päivässä, hän kertoo ja paljastaa rakennusprojektin kestäneen neljä vuotta.

Samalla hänen miehensä teki 14-tuntista työvuoroa kaivoksella, ja tyttären synnyttyä mies oli mukana myös politiikassa, vaikka myös rakennusurakka oli yhä vaiheessa. 

– Parisuhdetta ei ollut miltei kolmeen vuoteen. Nukuimme eri huoneissa. Minä vauvan kanssa, hän rankan työrytmin vuoksi vierashuoneessa. Emme keskustelleet kuin välttämättömät. Väänsimme molemmat tahoillamme, Ariell kirjoittaa.

– Seksiä oli kaikkineen ehkä kuusi kertaa kolmen vuoden aikana. Syitä oli monia, mutta suurin oli varmasti molemminpuolinen väsymys, uupumus, vitutus ja loppuunpalo. Minulla todettiin raskaudenjälkeinen masennus, hänellä isän masennus, burnout ja loppuunpalo. 

Vaikeiden vuosienkin keskellä molemmat tahtoivat kuitenkin samoja asioita.

– Tahtotila oli saada tämä talo valmiiksi, sekä olla ehjä rakastava perhe lopulta. Pennyn edessä emme koskaan tapelleet. Pidimme hänet suojassa aikuisten mölinältä, Ariell kertoo kirjoituksessaan.

Vastoinkäymiset jatkuivat tämän vuoden maaliskuussa, kun Ariell kertoi Instagram-tilillään toisen raskautensa päättyneen keskenmenoon.

– Menetin lapseni. Sen toisen. Halutun, rakastetun, medialta suojellun ja todellakin yhteisesti toivotun. Tuleva Bonds jr menehtyi kohtuuni viikon 6 ikäisenä, hän kertoi tuolloin musertavasta hetkestä sekä kuvaili kirjoituksessaan myös lääkkeillä tehtävää raskaudenkeskeytystä hyvin yksityiskohtaisesti.

Uudessa kirjoituksessaan Ariell kertoo, että keskenmeno osui lisäksi samoihin aikoihin, kun koronakriisi pakotti hänet sulkemaan tatuointistudionsa kuukausiksi. Lisäksi päänvaivaa aiheutti matkustuskielto.

– Vauvan menetys oli raskasta, enkä voinut edes upottautua työhöni. En voinut itkeä äidin helmaan, enkä nähdä ystäviäni. Olin niin yksin. Kaikesta selvittiin silti. Kun jotain menettää, ymmärtää toisen asian tärkeyden. Meillä on Penny ihmelapsi. Meillä on silti toisemme ja keskenmenon yhdessä kokeminen lähensi minua ja Stuartia hirmuisesti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja