16 vuotta lapsettomuudesta kärsinyt Sini Ariell iloitsi toisesta yllätysraskaudestaan – sitten tapahtui karmaiseva käänne

8:11
Bloggaajat Sini Ariell ja Irene Naakka kertoivat, millaista on, kun kovasti odotettu vauva-arki onkin odotettua karumpaa

Tatuoija ja malli Sini Ariellin perheessä iloittiin alkuvuodesta toisesta yllätysraskaudesta. Toisella lääkärikäynnillä kaikki kuitenkin romahti.

Pin-up-malli ja tatuoija Sini Ariell paljastaa tuoreessa blogikirjoituksessaan saaneensa hiljattain keskenmenon. Australiassa miehensä Stuartin ja vuonna 2017 syntyneen tyttärensä Pennyn kanssa asuva Ariell ei ennen keskenmenoa ollut kertonut raskaudestaan julkisesti.

Tiistaina hän kuitenkin julkaisi riipaisevan kirjoituksen aiheesta.

– Jälleen kerran elämä yllätti. Päädyin toistamiseen raskaaksi. Minä, joka olin kärsinyt 16 vuotta lapsettomuudesta, kirjoittaa Ariell, joka oli saanut aiemmin lapsettomuusdiagnoosin.

Raskaus tuli ilmi helmikuussa, ja ensimmäisellä lääkärikäynnillä kaikki oli vielä kunnossa. Pienokaisen oli määrä syntyä lokakuussa.

Ariell kirjoittaa kuitenkin alkaneensa epäillä, ettei kaikki ole kunnossa, sillä hän ei oksennellut ollenkaan, mutta pahoinvointia oli. Stuart rauhoitteli puolisoaan, ja myös 2-vuotias Penny iloitsi tulevasta perheenjäsenestä, kun hänelle oli kerrottu, miksi äidin vatsa oli alkanut kasvaa.

Suuri suru

Toisella, raskausviikolla 10 tehdyllä lääkärikäynnillä asiat saivat kuitenkin surullisen käänteen.

– Ahdistavan pitkän hiljaisuuden jälkeen lääkäri soitti sairaalalle ja kysyi aikaa akuuttiin sisäultraan. Tiesin, että jokin on nyt mennyt sitten mönkään, kirjoittaa Ariell, jonka epäilykset saivat sairaalassa vahvistuksen.

– Menetin lapseni. Sen toisen. Halutun, rakastetun, medialta suojellun ja todellakin yhteisesti toivotun. Tuleva Bonds jr menehtyi kohtuuni viikon 6 ikäisenä ja koska vuotoa ei tullut, on se tehtävä kemiallisesti, hän kertoi musertavasta hetkestä sekä kuvaili kirjoituksessaan myös lääkkeillä tehtävää raskaudenkeskeytystä hyvin yksityiskohtaisesti.

Myös Ariellin ensimmäinen raskaus tuli yllätyksenä, ja myös silloin matkaan mahtui myrskyisiä tunteita. 

Hän kertaa tuoreessa kirjoituksessaan kärsineensä kovasta pahoinvoinnista koko raskausajan, minkä lisäksi hänen miehensä ei ilahtunut raskausuutisesta, sillä tämä oli ilmoittanut, ettei koskaan tahdo lapsia. 

Tatuoija kuvaili myös äitiyden olleen aluksi rankkaa, sillä odottamaton tilanne vaati puolisolta sulattelua ja hän itse kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Lisäksi päänvaivaa aiheuttivat ikävät kommentit, joita Ariell sai kerrottuaan raskaudestaan julkisesti.

Tällä kertaa tilanne oli kuitenkin hyvin toisenlainen. 

– Sitä, miten nopeasti raskaustestistä ehtii jo rakastua ja suunnitella kaiken tulevan, on vaikea selittää, hän kuvailee tunteita, joita käy parhaillaan läpi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja