Sini Ariell julkaisi samaistuttavan kuvan lapsiperhearjesta – seuraajat riensivät kehumaan: "Kun usein laitetaan vain se kaunis puoli..."

8:11
Bloggaajat Sini Ariell ja Irene Naakka kertoivat, millaista on, kun kovasti odotettu vauva-arki onkin odotettua karumpaa

Australiassa asuva tatuointitaiteilija Sini Ariell julkaisi Instagramissa rehellisen kuvan siltä, miltä lapsiperhearki näyttää.

Tatuointitaiteilijana ja pin-up-mallina tunnetuksi tullut Sini Ariell on tullut julkisuudessa tunnetuksi suorapuheisena naisena.

Tiistaina 2-vuotiaan Penny-tyttären äiti julkaisi keskiviikkona Instagramissa rehellisen kuvan siitä, miltä lapsiperhearki voi todella näyttää.

– Äiti, nyt ymmärrän, kun valitit siitä, että tunnet olevasi kotiorja. En tiennyt koskaan, että kotityöt voivat olla näin paskamaisia, Ariell kirjoittaa.

Kuvassa hänen tyttärensä istuu kaaoksen vallassa olevan kodinhoitohuoneen lattialla tavaroiden keskellä, ja kuvan perusteella Ariellilla oli tiedossa ainakin pyykkeihin liittyviä hommia.

– Tämä on päättymätön taistelu, etkä voi koskaan voittaa. Tunteeko joku tuskani? hän jatkaa ja kertoo, että tytär oli tahtonut tulla apuun.

– Ja sininen ilmapallo ja uimalelu oli todellakin pakko ottaa mukaan, hän lisäsi nauruemojien kera.

Päivitys sai seuraajien sympatiat puolelleen nopeasti. Moni äiti vahvisti samaistuvansa siihen, että kotityöt ovat lapsiperheessä loputon suo, ja osa kiitteli Ariellia siitä, että somessa nähdään välillä muutakin kuin kiiltokuvaa.

–  Ihanaa nähdä sitä aitoa elämää. Kun usein laitetaan vain se kaunis puoli. Mutta, kun elämä ei ole sisustuslehden kansi. Meiltä löytyy 4 lasta ja voi hävityksen kauhistus välillä tätä kotia. Varsinkin, kun tuo nuorin 3 vee ydinpommi liikkuu, se on hyvin tuhoisaa, eräs kommentti kuului.

– I feel you. Pyykkivuoren lisäksi kasvaa myös "pieneksi jääneet vaatteet" vuoret, joille pitäisi myös jotakin jatkosijoitussuunnitelmaa keksiä. Ka tiskivuori ja leluvuori ja mitä näitä nyt oli, toinenkin kirjoittaa.

– Niin tuttua. Ja sitten kun lapset on teini-iässä, niin joka kerta kun käy heidän huoneessa on sama kuin kävisi Ikeassa, kun joka kerta kerää mukaansa kymmeniä astioita, pyyhkeitä jne, kolmaskin komppasi.

Ariellin päivitys ei ollut sikäli yllättävä, että hän on vuosien mittaan puhunut avoimesti myös äitiyden varjopuolista.

– Valveilla olo on jatkuvaa kamppailua, kun yrität selvittää, minkä takia se vinkuu ja huutaa nyt, eikä mikään oikeastaan helpota. Katsekontaktia ei ole ollut vielä kovinkaan paljoa, joten on henkisesti hyvin raskasta hengailla elävän nuken kanssa. Toki hymyäkin näkee silloin tällöin, mutta loput hereillä olosta on itkua ja huutoa, hän kuvaili vauva-arkea blogissaan keväällä 2018.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja