Singaporen kauhulennon jäljiltä vielä 20 ihmistä tehohoidossa – turbulenssi heitteli matkustajia ja miehistöä ympäri matkustamoa

Tältä näytti Singapore Airlinesin koneen matkustamossa laskeutumisen jälkeen 1:01
Katso myös: Tältä näytti Singapore Airlinesin koneen matkustamossa laskeutumisen jälkeen

Kaksikymmentä Singapore Airlinesin turbulenssilennolla ollutta on edelleen tehohoidossa, kerrotaan Bangkokin Samitivej -sairaalasta uutistoimisto Reutersin mukaan.

Tehohoidossa oleva ihmiset ovat kotoisin Australiasta, Britanniasta, Filippiineiltä, Hongkongista, Malesiasta, Singaporesta ja Uudesta-Seelannista.

Sairaalan mukaan yhteensä 58 lennolla ollutta on hoidossa erihoitolaitoksissa. 27 on päässyt kotiin.

Singapore Airlinesin mukaan 74 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä on edelleen Bangkokissa, mukaan lukien lääketieteellistä hoitoa saavat matkustajat ja heidän perheenjäsenensä.

Lontoon ja Singaporen välinen reittilento ohjattiin Bangkokiin eilen keskiviikkona sen jälkeen, kun kone joutui turbulenssiin.

Tärinä ja lentokoneen nopea laskeutuminen heittelivät matkustajia ja miehistöä ympäri matkustamoa ja iskivät osan matkustajista kattoon.

Yksi matkustaja kuoli epäiltyyn sydänkohtaukseen.

Vakuutukset välttämättä korvaa

Brittiläisen vakuutusyhtiöiden liiton mukaan kaikki lennolla loukkaantuneet matkustajat eivät välttämättä saa korvauksia vakuutuksesta.

Sen mukaan matkavakuutukset kattavat "todennäköisesti" lentokoneen turbulenssin aiheuttamat vammat, mutta vakuutukset voivat vaihdella.

Liiton mukaan matkavakuutuksen ensisijainen tarkoitus on kattaa kiireellisen sairaanhoidon tai kotiuttamisen kustannukset, "jos pahin tapahtuu".

Lennolla oli kaikkiaan 211 matkustajaa ja 18 miehistön jäsentä. 

Lue myös:

    Uusimmat