Mainos

Silminnäkijä jahtasi Gävlen pukin polttajaa – "Juoksin hänen perässään, vartijat vain seisoivat"

Gävlessä etsitään yhä perinteisen olkipukin polttajaa. Paikalla ollut mies kertoo Aftonbladetille nähneensä tummiin pukeutuneen henkilön, joka sytytti pukin palamaan heti avajaisseremoniapäivänä. 

Mies ja hänen tyttöystävänsä kertovat lehdelle, että noin 20-30 -vuotias mies oli ensin ottanut kuvan olkipukista. Sen jälkeen tapahtumat etenivät nopeasti.

– Hän hyppäsi aitauksen yli, ja hänellä näytti olevan pussi, jossa pullo ilmeisesti oli. Hän ravisti muovipulloa ja sytytti tulen sen jälkeen.

Aftonbladetin mukaan sytyttäjällä ei aiemmista tiedoista poiketen ollut polttopulloa, vaan muovinen pullo, jossa oli syttyvää nestettä.

Sytyttäjä poistui paikalta nopeasti, ja pariskunnan mies lähti hänen peräänsä.

– Juoksin hänen perässään muutama sata metriä, mutta kadotin hänet. Paikalla oli vartijoita, ja oletin heidän auttavan minua jahdissa. En tiedä mikä heidän roolinsa on, ehkä he toimivat vain pelotteena, mies ihmetteli Aftonbladetille.

Pariskunta otti sytyttäjästä kuvia. Poliisi sanoo kaikista kuvista olevan hyötyä etsinnässä. Gävlen olkipukin sytyttäminen tallentui myös kunnan webkameraan, joka lähetti livekuvaa paikalta.

Uutinen viime vuodelta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.