Mainos

Sillin aikaa

toim. Ari Malmberg

Juhannuksesta alkaa kesän silliaika uusien perunoiden myötä. Ruokaosuudessa tutustutaan tarjolla olevaan maustesilli- valikoimaan ja valmistetaan lisäksi muutama itse maustettu silli.

Sillifilen maustamiseen tarvitaan purkillinen kermaviiliä tai kevytranskankermaa, johon lisätään esimerkiksi kaprista, piparjuurta, sipulia, valkosipulia, tilliä tai currya. Paloiteltujen sillifileiden annetaan maustua seoksessa muutamasta tunnista seuraavaan päivään. Silli nautitaan keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.