Silakkarullat ja Peruna-tomaattipaistos

Silakkarullat

Silakkarullat

  • 1 kg silakkafileitä
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen
  • täyte:
  • 1 sipuli
  • 3 viipaletta vaaleaa leipää
  • suolaa ja pippuria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 anjovisfileetä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl oliiviöljyä

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne kevyesti pannulla ja jäähdytä. Sekoita leipäraasteen joukkoon sipulit, hienonnetut anjovisfileet, oliiviöljy ja sitruunamehu sekä mausteet. Huuhdo silakkafileet ja mausta suolalla sekä valkopippurilla. Laita lusikalla täytettä fileen keskelle ja kääri tiukaksi rullaksi. Nostele rullat uunivuokaan ja paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Peruna-tomaattipaistos

  • ½ kg perunoita
  • 2 isoa tomaattia
  • 1 sipuli
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • valkopippuria

Kuori ja kuutioi perunat. Poista tomaateista siemenet ja kuutioi. Paista perunakuutiot pannulla hiljalleen lähes kypsäksi lisää tomaatit ja mausta. Tarjoile silakkarullien kanssa.

Reseptit: Jyrki Sukula / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja