Sienna Miller rukoilee kultaansa eroamaan - säilyttääkseen oman uransa

Näyttelijätär Sienna Miller on kauhuissaan: miesystävä Balthazar Getty ei vieläkään ole virallisesti eronnut vaimostaan Rosettasta. Sienna nimittäin pelkää leffauransa tyssäävän kuin seinään, mikäli asian vatvominen vielä jatkuu.

Brittitabloidi News of the Worldin mukaan Sienna vaatii neljän lapsen äitiä Rosettaa tiedottamaan julkisesti, ettei heidän avioelämänsä ollut enää auvoista kuukausiin, siis ennen kuin hän itse tapasi Balthazar Gettyn. Sienna pelkää, ettei hänelle enää tarjota töitä kovin pitkään.

Kohusta närkästynyt Rosetta Getty, 38, ei suostu toimimaan sätkynukkena kauniin 26-vuotiaan Siennan ja 33-vuotiaan näyttelijämiehensä välillä.

– Hollywoodissa ei vihata mitään niin paljon kuin kodinrikkojia, ja sellaisena Siennaakin nyt pidetään. Heidän ystävänsä onneksi ovat heidän tukenaan, eräs Siennan ja Balthazarin lähipiiriin kuuluva lähde kertoi lehdelle.

Toinen lähde taas väittää asioiden olleen paremmin kuin koskaan, siis ennen kuin Sienna tuli sekoittamaan kuviot.

– Kun Balthazar lähti kotoa toukokuussa, hän oli kertonut vaimolleen menevänsä katsomaan sairasta äitiään Saksaan. Sitten osoittautuikin, että hän oli ollut lemmenlomalla Siennan kanssa Prahassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat