Sienna Miller: En ole kodinrikkoja!

Näyttelijä Sienna Miller kertoo, ettei olisi ikinä aloittanut suhdetta Balthazar Gettyn kanssa, jos tämä olisi ollut yhä onnellinen avioliitossaan.

Edge of Love -leffaa tähdittävä Sienna alkoi tapailla neljän lapsen isää ja aviomiestä Gettyä välittömästi purettuaan kihlauksensa Rhys Ifansin kanssa.

Sienna Millerin ystäväpiiri on pahoillaan siitä, että neito on saanut itselleen "aiheettomasti kodinrikkojan maineen".

– Sienna ja Balthazar tapasivat toisensa yhteisten ystävien kautta, ja hän asui jo erillään vaimostaan. Siinä vaiheessa, kun heinäkuussa ilmoitti eronneensa vaimostaan Rosettasta ihan virallisesti, hän oli nukkunut kavereidensa järjestämissä hätämajoituksissa jo ainakin puoli vuotta, eräs duon ystäväpiiriin kuuluva lähde kertoi New York Postille.

Vaikka Balthazar Getty on useiden medioiden mukaan rukoillut vaimoaan ottamaan hänet takaisin, sama ystävä kuitenkin tietää paremmin.

– Sienna ja Balthazar ovat yhdessä, ja he ovat erittäin onnellisia. He asuvat yhdessä Los Angelesissa. Sen jälkeen, mitä Sienna joutui käymään läpi Jude Law'n kanssa, tiedän, että hän ei ikinä sekaantuisi onnellisesti naimisissa olevaan mieheen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat