Sieni-kaprispäällysteiset ahvenfileet

  • n. 600 g ahvenfileitä (150 g/henk.)
  • n. 150 g siitakesieniä
  • 1 dl kaprista
  • 1 dl smetanaa
  • 1/2 dl raastettua parmesaania
  • 1/2 dl silputtua ruohosipulia
  • 1/2 dl silputtua persiljaa
  • 2 rkl karkeaa Dijon-sinappia
  • musta- ja valkopippuria myllystä

Poista ahvenfileistä keskiruoto. Asettele fileet voidellulle uunipannulle. Mausta pinta mustapippurilla.

Pilko sienet pieniksi kuutioiksi ja hienonna kaprikset. Sekoita loput aineet sienten ja kapristen kanssa tasaiseksi tahnaksi.

Sivele tahna ahvenfileiden pintaan ja paista 220 asteisessa uunissa 5-7 minuuttia.

Tarjoile ahvenet paistettujen perunoiden ja savupekonin kanssa. Kastikkeena voit tarjota tomaattisoseella maustettua tummaa vasikanlientä tai kokoonkeitettyä balsamico-viinietikkaa.

ohje: keittiömestari Antti Vahtera

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja