Mainos

Sieni-kaprispäällysteiset ahvenfileet

  • n. 600 g ahvenfileitä (150 g/henk.)
  • n. 150 g siitakesieniä
  • 1 dl kaprista
  • 1 dl smetanaa
  • 1/2 dl raastettua parmesaania
  • 1/2 dl silputtua ruohosipulia
  • 1/2 dl silputtua persiljaa
  • 2 rkl karkeaa Dijon-sinappia
  • musta- ja valkopippuria myllystä

Poista ahvenfileistä keskiruoto. Asettele fileet voidellulle uunipannulle. Mausta pinta mustapippurilla.

Pilko sienet pieniksi kuutioiksi ja hienonna kaprikset. Sekoita loput aineet sienten ja kapristen kanssa tasaiseksi tahnaksi.

Sivele tahna ahvenfileiden pintaan ja paista 220 asteisessa uunissa 5-7 minuuttia.

Tarjoile ahvenet paistettujen perunoiden ja savupekonin kanssa. Kastikkeena voit tarjota tomaattisoseella maustettua tummaa vasikanlientä tai kokoonkeitettyä balsamico-viinietikkaa.

ohje: keittiömestari Antti Vahtera

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.