Shirly Karvinen avaa eronsa taustoja MTV Uutisille: "On puhdistavaa aloittaa nollasta"

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa mukana oleva ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen yllätti katsojat illan lähetyksessä. Nyt hän avaa MTV Uutisten haastattelussa eron taustoja.

Vuoden 2016 Miss Suomi, radiojuontaja Shirly Karvinen pudotti kesken Tanssii Tähtien Kanssa toisen lähetyksen melkoisen uutispommin ja kertoi eronneensa miesystävästään. Karvinen kertoi MTV Uutisille, että hän on nyt uuden elämäntilanteen edessä ja aloittamassa elämää yksin. 

– Tämä on ollut minulle hyvin tunteellinen kausi tähän asti. Tanssi on onneksi ollut hyvin terapeuttistakin, vaikka tässä on ollut paljon lautasella. Olen saanut purkaa tunnetiloja tanssin kautta. Minusta on hyvä ja terve asia, että pystyn käymään näitä asioita läpi tämän kilpailunkin aikana, Karvinen kertoo.

Karvisen ja tämän miesystävän erosta on ollut huhuja liikkeellä jo jonkin aikaa, ja nyt tähtioppilas halusi katkaista huhuilta kaulan ja keskittyä kilpailuun. Hän kertoo, että halusi tuoda eronsa esille nimenomaan tanssin kautta.

– Olen pitänyt tätä tietoa itselläni jo tarpeeksi pitkään, että nyt on helpottavaa saada kertoa tästä. Tanssi oli mielestäni tosi kaunis tapa tuoda tämä ilmi. Se olisi jossain kohtaa joka tapauksessa tullut julkisuuteen. Tämä biisi, jonka päätimme jo kesällä, on mielestäni kaikessa ironisuudessaankin oikein sopiva tapa käsitellä ja tuoda ilmi tämä asia, Karvinen kommentoi.

Karvinen kertoo asuvansa pariskunnan yhteisessä asunnossa vielä tällä hetkellä, mutta ensi viikolla tähän tulee muutos.

– Tämä on hyvä tapa päästää oikeasti irti. Ensi viikolla pakkaan tavarani ja lähden omaan suuntaan, Karvinen vahvisti suorassa lähetyksessä. 

– Tämä on oikeastaan aika puhdistavaa aloittaa täysin nollasta. Saan täysin uuden kodin ja uuden paikan, mitä voin alkaa laittaa oman näköisekseni. Saan rakentaa itseni näköisen elämän. Tässä ei ole mitään draamaa taustalla. Joskus vaan elämä tuo mukanaan tällaisia oppitunteja. Voin tällä hetkellä tosi hyvin. Erityisesti tämän viikon tanssi on auttanut minua paljon eteenpäin. Huomasin, että varsinkin kenraaliharjoituksen jälkeen kaikki tunnetilat lautautuivat ja yritin vaan purra huulta, että ei nyt vielä, Karvinen kertoo. 

Karvinen oli koko seurustelun ajan hyvin vaitonainen miesystävästään eikä tuonut tätä julkisuuteen. He julkaisivat ensimmäisen yhteiskuvan vuosi sitten elokuussa oltuaan yhdessä vuoden verran.

– Viikonloppu oli täynnä tanssimista, ystäviä ja hauskoja muistoja. Sen lisäksi tuli ensimmäinen merkkipäivä vastaan maailman siisteimmän tyypin kanssa. Ensimmäisestä vuodesta selvitty, vielä monta kymmentä edessä kunhan sunnuntai mäkkäri jäis vähän vähemmälle, Karvinen kirjoitti julkaisussa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19.30!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja