Shirly Karvinen vahvisti suorassa lähetyksessä eronneensa miesystävästään: "Ensi viikolla pakkaan tavarani ja lähden omaan suuntaan"

5:57
Katso videolta parin veto!

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa mukana oleva ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen yllätti katsojat illan lähetyksessä. 

Vuoden 2016 Miss Suomi, radiojuontaja Shirly Karvinen pudotti kesken Tanssii Tähtien Kanssa toisen lähetyksen melkoisen uutispommin ja kertoi eronneensa miesystävästään.

Karvinen kertoo asuvansa pariskunnan yhteisessä asunnossa vielä tällä hetkellä, mutta ensi viikolla tähän tulee muutos. Karvisen ja tämän miesystävän erosta on ollut huhuja liikkeellä jo jonkin aikaa, ja nyt tähtioppilas halusi katkaista huhuilta kaulan ja keskittyä kilpailuun.

– Tämä on hyvä tapa päästää oikeasti irti. Ensi viikolla pakkaan tavarani ja lähden omaan suuntaan, Karvinen vahvisti suorassa lähetyksessä. 

Karvinen oli vaitonainen miesystävästään eikä tuonut tätä julkisuuteen. He julkaisivat ensimmäisen yhteiskuvan vuosi sitten elokuussa oltuaan yhdessä vuoden verran.

– Viikonloppu oli täynnä tanssimista, ystäviä ja hauskoja muistoja. Sen lisäksi tuli ensimmäinen merkkipäivä vastaan maailman siisteimmän tyypin kanssa. Ensimmäisestä vuodesta selvitty, vielä monta kymmentä edessä kunhan sunnuntai mäkkäri jäis vähän vähemmälle, Karvinen kirjoitti julkaisussa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja