Serena Williams yllätti taas erikoisella asusteellaan – kunnioitti pukeutumisellaan ME-juoksijaa

Serena Williams tunnetaan pelitaitojensa lisäksi vaihtelevista ja värikkäistä asusteistaan tenniksen WTA-kiertueella. Maanantaina Williams asteli Australian avointen ensimmäisen kierroksen otteluunsa asussa, jollaista hänellä ei ole ennen nähty.

Williams eteni turnauksen toiselle kierrokselle voittamalla ylivoimaiseen tapaan Saksan Laura Siegemundin erin 6-1, 6-1. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Williams sai vastailla kysymyksiin myös pukeutumisestaan.

Williams kertoi, että hänen yksilahkeinen mustaa ja pinkkiä sekoittava asusteensa oli kunnianosoitus takavuosien tähtijuoksijalle Florence Griffith-Joynerille.

– Sain inspiraation FloJolta, joka oli loistava yleisurheilija, upea urheilija aikana, kun olin nuori. Hänen tyylinsä ja vaihtelevien asusteidensa katseleminen oli aina hienoa, Williams sanoi Reutersin mukaan.


Griffith-Joyner voitti Soulin olympialaisissa 100 ja 200 metrin kultaa ja juoksi myös USAn voitokkaassa pikaviestijoukkueessa. Vuonna 1998 kuolleella Griffith-Joynerilla on yhä hallussaan naisten 100 ja 200 metrin juoksun maailmanennätykset.

– Tänä vuonna mietimme, mitä voisimme tehdä nostaaksemme Serena Williamsin uudelle tasolle kentällä, Williams sanoi.

Idea asusteeseen tuli hänen vaatesponsoriltaan. Williams vakuuttui ehdotuksesta.

– Ajattelin vain, että "hyvä Luoja, tämä on mahtavaa". Tietysti teimme joitain muutoksia siihen. Tällainen siitä sitten tuli.

Australian avoimissa kymmenenneksi sijoitettu Williams kohtaa toisella kierroksella Serbian Nina Stojanovicin. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja