Selviytyjät Suomi -voittajalla salainen koodi rakkaansa kanssa – tämä sana paljasti voiton tyttöystävälle

Kai voitti Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelman.

Vantaalainen myyntijohtaja Kai, 27, on kolmannen Selviytyjät Suomi -kauden voittaja. Tittelin lisäksi Kai kuittasi voitosta itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.

Kai oli ohjelman kuvauksissa useamman viikon viime keväänä. Kotona miestä odotti oma rakas Jenna, joka ei kuullut miehestään pihaustakaan kuvausten aikana.

Jenna julkaisi Instagramissaan pitkän kirjoituksen eilen illalla, kun Kain voitto viimein paljastui. Hän kertoi pariskunnan salaisesta koodisanasta, jonka Kai oli sanonut heti ensimmäisessä puhelussa kuvausten päätyttyä.

– ”Andalusialainen kanakeitto” sanoi Kai kun soitti minulle yli kuukauden hiljaiselon jälkeen. Se oli meidän salainen koodisana voitolle. 5 minuutin pikapuhelu kesken työpäivän (anteeksi JAU:n porukka itkuromahduksesta ja keskeytyksestä) ja oli muuten todella ”helppo” jatkaa valmennuksia kun päässä pyöri miljoona kysymystä, kamala ikävä ja halu kuulla mitä Kaille oikeasti kuuluu, Jenna kirjoittaa.

Kai voitti lopulta toiseksi tulleen Viivin yhden äänen enemmistöllä heimoneuvoston äänestyksessä luvuin 5–4. Voitostaan ällikällä lyöty Kai sai kilpakumppaneiltaan onnitteluhalauksia heti voiton selvittyä.

Lue myös:

    Uusimmat