Selluliittia ja raskausarpia esittelevä Demi Lovato hehkuttaa vartaloaan: "Vieläkin rakastan itseäni"

Demi Lovato jatkaa hehkutustaan positiivisen kehonkuvan edistämisestä.

25-vuotias laulaja Demi Lovato jakoi Instagram-storyssa videoita ja kuvia itsestään, missä hän ylistää omaa vartaloaan.


Elämänasennettaan muuttava nainen nipistelee videoilla omia ”makkaroitaan” ja kertoo rakastavansa kehoaan niistäkin huolimatta.

– Raskausarpia ja lisärasvaa. Vieläkin rakastan itseäni, Lovato kirjoittaa.

Yhdellä videolla upeaääninen kaunotar keikistelee pikkuhousuissa ja kertoo rakastavansa kehoaan selluliitista huolimatta.

Nainen otti myös jaloistaan Bumerangi-otoksen, missä kuva liikkuu edestakaisin. Sovellus oli silottanut naisen sääriä, mikä sai hänet avautumaan selluliitista.

– Minulla on selluliittia, kuten 93 prosentilla naisista. Mitä näet Instagramissa ei aina ole sitä miltä se vaikuttaa olevan. Syleillään aitoja itsejämme, kaunotar kirjoitti.

Laulajatähti aloitti positiivisen kehonkuvan esille tuomisen jo tammikuussa Instagramissa.

Simply Complicated -dokumentissa avoimesti syömishäiriöstään puhunut laulajadiiva julkaisi Instagramissa jalat paljastavan kuvan alkuvuodesta, mitä hän ei olisi aikaisemmin tehnyt. Aikaisemmin hän oli ajatellut jalkojensa näyttävän liian isoilta.


– Tänä vuonna olen päättänyt luopua täydellisyyden tavoittelusta. Otan syleillen vastaan vapauden itsekritiikistä. Opettelen rakastamaan kehoani sellaisena kuin se on. Se on haastavaa, mutta muuttaa elämäni, tähti kirjoitti kuvan yhteyteen alkuvuonna.

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat