Mainos

Seksityöläinen paljastaa, mistä asiakkaat maksavat kovimmat rahat

Seuralaispalvelun omistaja paljasti, mitä on oppinut seksialasta kuuden vuoden aikana.

Seksityöläinen, seuralaispalvelun omistaja ja kirjailija Samantha X paljasti australialaiselle The Saturday Telegraph -sivustolle, millaisia asioita hän on oppinut alasta kuuden vuoden aikana. Millaista naista miehet hakevat seurakseen?

– Niiden asiakkaiden, joita tapaan, ja asiakkaiden, joita toimistoni kiinnostaa, suurin toive on kypsä ja kurvikas (nainen).

Naisen mukaan niiden kahden vuoden aikana, joina hän on omistanut seuralaispalvelunsa, hän on huomannut yli 35-vuotiaiden, kurvikkaiden naisten työllistyvän eniten. Siksi hän haluaakin kannustaa naisia hyväksymään ikänsä ja kurvinsa.

– Miehet ovat jopa käännyttäneet luotaan tyttöjä, jotka ovat liian laihoja, hän kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Parikymppisille naisille Samantha X ei juuri edes löydä töitä, sillä useimmat hänen asiakkaistaan ovat 40–60-vuotiaista, ja "yhdeksän kertaa kymmenestä" haluavat jonkun niin ikään yli 40-vuotiaan.  Naisen mukaan tuskin kukaan 60-vuotias toimitusjohtaja haluaa keskustella neljää tuntia jonkun oman tyttärensä ikäisen kanssa.

Sen sijaan, jos naisen toimistoon astuu yli 35-vuotias, hymyilevä, lämmin nainen, joka ei ole stereotypisellä tavalla täydellinen, tämä saa työn yhdeksän kertaa kymmenestä.

– Siitä miehet maksavat liki tuhat dollaria.

***

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja