Seksiterapeutti paljastaa viisi asiaa, joita naiset eivät ymmärrä miehissä: "Kukaan nainen ei voi todella ymmärtää..."

Seksiterapeutti paljastaa, mitä asioita naiset eivät ymmärrä miehissä.

Seksiterapeutti Stephen Snyder kertoo The Sun -sivustolla näkevänsä heteroparien toistavan samoja virheitä yhä uudelleen ja uudelleen. Suurin osa ongelmista ratkeaisi asiantuntijan mukaan kuitenkin sillä, että osapuolet ymmärtäisivät toista sukupuolta paremmin.

Tietämättömyys siitä, miltä toisesta tuntuu, voi johtaa kiihkeänkin seksielämän hiipumiseen. Alla Snyder paljastaa asiat, joita naiset eivät ymmärrä miehistä. Lue myös asiat, joita miehet puolestaan eivät voi ymmärtää naisista!

Viisi asiaa, joita nainen ei ymmärrä miehestä

1. Vetovoima on välitöntä.

Huonoja uutisia: jos mies ei tunne seksuaalista vetoa naiseen heti alusta lähtien, on hyvin todennäköistä, ettei hän sitä tule koskaan tuntemaankaan, Snyder paljastaa.

Siinä missä nainen saattaa kyllä viehättyä miehestä yhä enemmän ja enemmän oppiessaan tuntemaan tämän, mieheltä tämä "eroottinen muovautuvuus" puuttuu. 

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että jos mies tuntee vetoa naiseen heti, juuri muuta naisen ei Snyderin mukaan tarvitse tehdä pitääkseen miehen tyytyväisenä sängyssä.  Lue kuitenkin, millaisiin mokiin naiset saattavat sängyssä sortua! Entä voiko sängyssä olla liian äänekäs?

2. Miehen aivot ovat yksinkertaiset.

Moni nainen tämän toki tietääkin, mutta Snyder korostaa, että jokainen nainen, joka pääsisi miehen pään sisään 10 minuutiksi, olisi järkyttynyt siitä, kuinka vähän siellä tapahtuu.

Kun mies ajattelee jotain eroottista, hän ajattelee jotain hyvin yksinkertaista, kuten kumppaninsa vartaloa. Naisten mielessä pyörii sen sijaan miljoona asiaa rakastelun aikana, ja sen vuoksi miesten onkin helpompi saavuttaa orgasmi.

Snyder kertoo kollegansa Emily Nagoskin kuvailleen naisen eroottista mieltä lintuparveksi. Saavuttaakseen orgasmin naisen tulisi saada tarpeeksi lintuja lentämään samaan suuntaan. Miehen puolestaan tarvitsee usein vain vilkaista alastonta kumppaniaan ja hänen lintunsa ovat jo hereillä ja lentämässä päämääräänsä. Aina näin ei kuitenkaan ole: lue, millaiset syyt voivat vaikuttaa miehen erektiohäiriöihin.

3. Mies pelkää "naisosiasi".

Snyderin mukaan mies tuntee pelkoa vaginaa kohtaan.

– Melkeinpä kaikki miesten seksuaaliongelmat pahenevat, kun läsnä on halukas ja alaston kumppani, asiantuntija kertoo.

Joku voi kestää esileikin, mutta kadottaa erektion, kun hommat etenevät seuraavalle tasolle. Toinen saattaa nauttia kaikenlaisesta fyysisestä stimulaatiosta ilman orgasmia, mutta laueta välittömästi yhdynnässä. Lisäksi miestä voi huolettaa esimerkiksi vahinkoraskauden mahdollisuus.

Vuonna 2016 European Journal of Social Psychology -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa paljastui puolestaan, että miehiä voi jopa ahdistaa tapailla seksuaalisesti erittäin halukasta naista.

Hyvän ehkäisyn lisäksi paras tapa parantaa miehen pelkotilat on kasvattaa luottamusta, Snyder sanoo. Tärkeintä on olla tekemättä asiasta numeroa.

4. Murheet hämmentävät.

Snyderin mukaan miehet tuppaavat näkemään minkä tahansa tyytymättömyyden kritiikkinä. Tämä voi johtaa ongelmiin niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin.

Jos nainen on esimerkiksi pettynyt miehen alati venyviin työaikoihin, mies saattaa huomata pettymyksen, mutta ei osaa tehdä sille mitään. Niinpä mies voi vetäytyä henkisesti, jolloin nainen puolestaan harmistuu lisää.

Lopulta ollaan pisteessä, jossa mies varoo naisen pettymystä niin paljon, ettei koe voivansa enää lähestyä tätä sängyssäkään.

Snyderin vinkki? Hän kehottaa naista istuttamaan miehen alas ja toteamaan: "Kuule, joskus tunnen pettymystä, siinä kaikki. Sen ei tarvitse olla mikään katastrofi."

5. Suoritus huolettaa.

Yleisin syy sille, miksi mies välttelee seksiä pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa, on Snyderin mukaan se, että mies on huolestunut omasta suorituksestaan.

– Kukaan nainen ei voi todella ymmärtää, millaista miehen on menettää erektio. Suurin osa miehistä sanoo, että se tuntuu siltä kuin menettäisi oleellisen osan itsestään, Snyder paljastaa.

Mies, joka on menettänyt itsevarmuutensa maskuliinisuudestaan tarvitsee kumppanin, joka uskoo häneen ja hyväksyy hänet sellaisena kuin hän on. Tämä on varmin tapa, jolla mies voi saada itsevarmuutensa takaisin.

– Hyväksyminen on avainasemassa. Naiset ja miehet molemmat tarvitsevat paljon hyväksyntää joka päivä. Siinä mielessä, eroista huolimatta, olemme kaikki samanlaisia, Snyder toteaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat