Miehet listasivat: 10 ärsyttävintä virhettä, joihin naiset sortuvat sängyssä

Miehet paljastivat, mitkä ovat ärsyttävimmät asiat, joita naiset tekevät sängyssä.

Varatuille suunnattu deittisivusto IllicitEncounters.com kyseli käyttäjiltään, millaiset seksikumppanin tekemät asiat ärsyttävät. 2000 ihmistä käsittäneen kyselyn tuloksista uutisoi muun muassa The Sun.

Kyselyn perusteella miehille eniten tuskaa tuottaa se, jos nainen ei koskaan tee aloitetta seksiin. Jopa 64 prosenttia vastaajista koki joutuvansa itse tekemään suurimman osan aloitteista ja nimesi seksialoitteiden tekemisen puutteen naisten ykkösvirheeksi.  LUE MYÖS:  Mitä mies ajattelee naisen suorasukaisesta toiminnasta? Miehet vastaavat

Toiseksi eniten miehiä ärsytti se, jos nainen haluaa seksiä aina pimeässä. Erään Painonvartijoiden kyselyn mukaan jopa 27 prosenttia naisista kertoikin harrastavansa seksiä vain pimeässä tai jopa jättävänsä seksin kokonaan väliin vartalostaan johtuvan huonon itsetunnon vuoksi.

Seuraavaksi eniten ärsytystä miehille aiheutti orgasmin teeskentely. 46 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että orgasmin teeskentelyn kyllä tunnistaa aina.

Mutta voiko naisen teeskentelemän nautinnon todella tunnistaa aina? Lue lisää: Voiko mies tunnistaa, milloin nainen on oikeasti saanut orgasmin?

– Huomaamme, että se, mikä ajaa ihmisiä salasuhteisiin on ensisijaisesti seksuaalisen tyytyväisyyden puute kotona, toteaa deittisivuston edustaja Jessica Leoni tiedotteessa.

– Suurin syy sille, miksi sekä miehet että naiset ovat kyllästyneitä kumppaneihinsa, on se, etteivät he ole valmiita muutokseen ja jatkavat näiden perustavanlaatuisten virheiden tekemistä makuuhuoneessa.

TOP 10: Suurimmat virheet, joihin naiset sortuvat makuuhuoneessa – miesten mielestä

1. Ei tee koskaan aloitetta seksiin

2. Haluaa seksiä aina pimeässä

4. Puhuu liikaa

5. Ei koskaan pyydä mitään uutta

6. Mainitsee, mitä edellinen rakastaja on tehnyt sängyssä

7. Yli-ajattelee seksiä

8. On liian arka

9. Uskoo, että mies on aina valmis seksiin

10. Huolehtii liikaa siitä, miltä näyttää

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat