Mainos

Seksilelut: 5 tuhmaa testivoittajaa

Tutustu eräisiin markkinoiden nautinnollisimmista tuotteista.

Ovatko seksilelut jo tuttu juttu? Markkinat suorastaan pursuavat erilaisia eroottisia vempaimia, ja jos ne ovat itselle vielä tuntematonta aluetta, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Jos haluat päästä helpolla, voit aloittaa turvallisesti testejä voittaneista seksileluista. Siten voit olla varma, että saat hyppysiisi vain markkinoiden parhaita tuotteita, jotka ovat saaneet hyväksynnän ja tunnustusta alan asiantuntijoilta.

Alta löydät viisi testejä voittanutta seksilelua, jotka on listattu yhteistyössä seksileluihin erikoistuneen verkkokauppa Sinfulin kanssa, jonka missiona on inspiroida ihmisiä parempaan seksielämään. Nämä viisi tuotetta sopivat kenelle tahansa riippumatta siitä, onko aiempaa kokemusta seksileluista vai ei.

Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-in-1

Tämä stimulaattori voitti vuonna 2019 StorErotican “Sex Toy of the Year” -palkinnon, ja samana vuonna myös EAN sekä Sign myönsivät sille “Product of the Year” -palkinnon. Se on todella palkintonsa ansainnut, sillä tuote on myös selvä suosikki asiakkaiden keskuudessa.

Se erottuu monista muista seksileluista tarjoamalla kolmea erityyppistä stimulaatiota samassa paketissa. Sen ovaali kuppiosa asettuu häpyhuulien ja klitoriksen päälle ja saa alipaineen avulla aikaan imevää tuntemusta samalla kun sen värisevä kieli nuolee innokkaasti. Lisäksi voit käyttää tuotteen kaarevaa kahvaa G-pistevibraattorina. Kyseessä on siis laite, joka tarjoaa täydellisiä ja unohtumattomia orgasmeja.

Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori

Olet kenties kuullut Fleshlightista, joka on erittäin tunnettu miesten itsetyydytysvälineitä valmistava tuotemerkki. Flight Pilot -mallia kokeiltuasi huomaat kyllä, miksi brändi on saanut osakseen niin paljon huomiota, palkintoja ja tunnustusta.

Sen tiukka holkki on valmistettu aidonkaltaisesta Real Feel Super Skin -materiaalista, joten käyttökokemus on todella luonnollisen tuntuinen. Kompaktin koon ja huomaamattoman muotoilun ansiosta Flight Pilot -masturbaattori on kaiken lisäksi kätevä matkakumppani.

LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

LELO Lyla 2 on kiihotinkuula, joka sopii täydellisesti pariskuntien salaisiin leikkeihin myös julkisilla paikoilla. Pieni kuula asetetaan emättimeen, minkä jälkeen kumppani voi ohjata sen 8 tehokasta värinäasetusta mukana tulevalla kaukosäätimellä. 

Lyla 2 hyödyntää SenseMotion-tekniikkaa, joka mahdollistaa värinöiden nopeuden ja voimakkuuden säätämisen vain liikuttamalla kaukosäädintä eri asentoihin. Sen avulla voitte leikitellä yhdessä missä vain ja tutustua toistenne tuhmiin fantasioihin.

Womanizer Duo Klitoris- ja G-pistestimulaattori

Vallankumouksellisen paineaaltokiihottimen seksilelumarkkinoille tuonut Womanizer on jättänyt pysyvän jäljen koko alaan. Yksi brändin tunnetuimmista tuotteista on Womanizer Duo, joka voitti lukuisia palkintoja vuoden 2019 aikana.

Jos et ole vielä kokeillut paineaaltojen aikaansaamaa sykkivää stimulaatiota, joka kiihottaa klitoriksen aluetta ilman suoraa kosketusta, nyt on korkea aika. Tämä malli on varma valinta, joka tarjoaa ennenkokemattomia orgasmeja stimuloimalla klitorista ja G-pistettä samanaikaisesti. Siinä on tehokas moottori ja SmartSilence-toiminto, joka käynnistää stimulaation automaattisesti vasta, kun laite on kosketuksissa ihoon. Näin ollen voit leikkiä kaikessa rauhassa ilman vaaraa siitä, että joku kuulisi.

Nexus G-Play Anaalivibraattori

Ei ole mikään ihme, että Nexus G-play on voittanut lukuisia palkintoja kaikkialla maailmassa. Se on monipuolinen tuote, jota voi käyttää niin anaalisesti kuin vaginaalisestikin. 

Sen hiljainen moottori on uskomattoman tehokas ja tarjoaa 6 erilaista värinäasetusta. G-Play sopii mainiosti sekä soololeikkeihin että kumppanin kanssa käytettäväksi. Tuotetta on saatavilla 3 eri koossa, joten voit valita itsellesi sopivan oman kokemustasosi ja mieltymystesi mukaisesti.


 


Lue myös:

    Uusimmat