Seksikolumni: Tämä naurettava asia pilaa seksin sekunnissa

Tunnelmallisen seksihetken voi pilata sekunnissa niinkin yksinkertaisella keinolla kuin laittamalla valot päälle.

Seksiterapeutti Ian Kernerin mukaan on myytti, että vain miehet ovat visuaalispainotteisia seksin aikana. En suinkaan ole Kernerin kanssa tästä eri mieltä, mutta terapeutin vinkki siitä, että valot kannattaa tämän vuoksi jättää seksin ajaksi päälle, on mielestäni täyttä potaskaa.

Pimeässä seksi maistuu paremmalta

Minusta seksi on parhaimmillaan sukellusta fiilikseen, ajantajun katoamista ja täydellistä rentoutumista. Kuinka nämä asiat voivat toteutua, jos halogeenivalot osoittavat katosta ja kohdevalaisimista jatkuvasti silmiin? Kun valot ovat poissa päältä, on jokaisen helpompi heittäytyä fiilikseen, eivätkä hyllyllä vinossa seisovat kirjat tai nurkkien villakoirat pistä silmiin.

En epäile hetkeäkään, etteikö jumalaisella vartalolla ja sitäkin jumalaisemmalla varustuksella siunattu, tarkkaan häpykarvoituksensa siistinyt fiksu alfauros kuumentaisi kohdevalaisimien valokeilassa entistä enemmän seksin kliimaksia. Totuus on kuitenkin se, että harvalle meistä tarjotaan tällaista herkkua useamman kerran elämässä – saati sitten päivittäin. Ja tästä syytä makuuhuoneessa kannattaa sammuttaa valot, ja päästää mielikuvitus valloilleen.

Kun seksiä harrastaa pimeässä tai hämärässä, on entistä helpompi olla myös keskittymättä oman kehon ongelmakohtiin tai esimerkiksi siihen, pitääkö kumppani silmiään auki vai kiinni. Myös arkinen tunnelma katoaa, kun seksiä harrastetaan pimeässä.

Tee itsellesi palvelus ja sammuta valot, kun harrastat kumppanisi kanssa seksiä. Pimeässä tutunkin kumppanin kanssa seksi voi maistua entistä paremmalta.

Lue myös:

    Uusimmat