Seksikolumni: Miehet, antakaa naisille enemmän seksiä!

Miehet, miksei seksinjanonne vastaa sitä, mitä meille on kerrottu? 

Haluaisin heti alkuun osoittaa sympatiani kaikkia maailman miehiä kohtaan: Te ette suinkaan ole niitä, jotka himoitsevat jokaista ohikulkevaa naista seksi mielessänne. Te ette ole niitä, jotka miettivät seksiä heti herättyään – ja viimeisenä mennessään nukkumaan. Te ette ole niitä, jotka katsovat pornoa heti, kun puoliso lähtee asioilleen. Ne ovat naisia. Ulkoisesti aivan tavallisia naisia, joiden seksintäyttämästä mielestä ei usein kenelläkään ole mitään käsitystä. Ei välttämättä edes omalla kumppanilla.

Omaan ja läheisteni elämään perehtyneen täysin epävirallisen tutkimukseni aikana olen tullut siihen yksioikoiseen lopputulokseen, että naiset janoavat seksiä vielä enemmän kuin kiimaisiksi ja seksihulluiksi kategorioitu miessukupuoli. Moni nainen toivoisi elämältään enemmän seksiä, kuin arki tai stereotypiat antavat ymmärtää. Tästä ei vain puhuta. Uskon, että yksi syy siihen on se, että seksiä janoava nainen on hutsu. Tätä luokittelua käyttävät tulevat tietämättään leimanneeksi aikamoisen joukon lähipiiriinsä kuuluvia naisia, jotka eivät vain puhu asiasta ääneen.

Miehet, miksei seksinjanonne vastaa sitä, mitä meille on kerrottu? Samaan tapaan kuin olisi syytä haudata mielikuvat siitä, että miehet ovat niitä, joiden ajatukset harhailevat päivän mittaan seksiin, olisi syytä muistaa, että on olemassa myös paljon fiksuja ja arvostettuja naisia, joiden ajatuksiin seksi luikertelee lukuisia kertoja päivässä. Koskaan et voi tietää, milloin katsot himokasta naista silmiin.

Olen kohdannut vain kerran elämässäni tässä suhteessa rehellisen miehen. Hän ilmoitti hyvin pian tapaamisemme jälkeen, että hän voisi harrastaa seksiä koko ajan. Jouduin pettymään itseeni ja luovuttamaan, sillä selvisi, että hän puhui totta. Vielä vuorokauden jälkeenkin.

Viikoittain julkaistavassa kolumnissa kuusi naista käsittelee kukin vuorollaan seksiin ja parisuhteeseen liittyviä asioita – jakamisen ilosta!

Lue myös:

    Uusimmat