Seksikolumni: Feministi stringeissä

Stringit jalassa miehen mieliksi – eikä siinä ole mitään epäfeminististä.

Viime viikolla uutisoitiin, miten nuoret naiset ovat hylänneet stringit ja kulkevat mieluummin puuvillaisissa maksihousuissa. MTV Lifestylen jutussa julistettiin, miten mukavuus ja luonnollisuus on seksikästä, alusvaatteita ei valita miehen mieliksi vaan itseä varten, ja miten kauppansa tekevät esimerkiksi sellaiset sloggimaiset pöksyt, joissa lukee pinkillä ”feminist” pepun päällä. Miestä ei miellytetä alkkareilla, vaan ne valitaan itseä varten!

Mainio periaate, ja kuljen itsekin mieluummin mukavissa sloggeissa kuin pitsistrigeissä. Olen feministi, ja valitsen itse alusvaatteeni. Siitä huolimatta useasti viikossa jalkaan sujahtavat paheellisen seksikkäät hepenet, joiden syntilistalle voidaan näköjään lukea nyt myös ”epäfeministisyys”. Käytän niitä juuri siksi, että tiedän niiden herättävän mieheni himot ja kiihottavan häntä enemmän kuin puuterisloggit koskaan voisivat.

En välitä, vaikka ne hiertäisivät, sillä haluan kiihottaa miestäni. Eikä siinä ole mitään ristiriitaa feminismin kanssa. Miehellä en halua nähdä stringejä, mutta hänkin näkee vaivaa – myös ulkonäkönsä eteen – pysyäkseen seksikkäänä minun silmissäni.

Rakastan sitä tunnetta, kun mieheni haluaa minua. Se puolestaan kiihottaa minua. Rakastan myös sitä, kun mies on pomo sängyssä. Se saa minut kuumaksi, vaikka muualla en alistumisesta saisikaan kiksejä. Rakastan seksikkäitä hepeneitä, sillä stringeillä puolestaan on valta saada mies polvilleen.

Saisiko niitä ”Feminist” alushousuja seksikkäässä stringimallissa?

Lue myös:

    Uusimmat