Seksikolumni: Älä ota kesäkissaa, ota kesäkolli – säännöllisesti vaihtuva panokaveri tyydyttää hellesään himot

Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta. On paljon helpompi kuvitella, miltä tuntuisi puristella pinkeitä pakaroita ja treenattuja rintalihaksia, kun niitä mukailevat talviromppeiden sijaan pikkuiset sortsit ja tiukat t-paidat.

Täytyy olla vähintään puolikuollut, jos hormonit eivät ala hyrrätä, kun vastaan astelee kesäisessä katukuvassa komea mies (tai nainen tai jotain siltä väliltä sukupuolesta ja seksuaalisista mieltymyksistä riippuen) vähäisissä vaatteissa. Kosteaa on muuallakin kuin kainaloissa.

Siksi kaikkien kannattaakin ottaa oma kesäkolli. Kesäkissasta poiketen kesäkollia ei ainoastaan saa, vaan se myös täytyy hylätä kesän jälkeen.

Kesäkollin tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvännäköisyys ja hyvä varustelu.

Kesäkollin kanssa ei ole tarkoitus käydä syvällisiä keskusteluja maailman tilasta eikä pohtia, tappaako mikromuovi ihmiskunnan sukupuuttoon. Kesäkollin kanssa ei keskustella siitä, kuinka monta lasta halutaan, eikä mietitä kumpi on parempi, kerrostalo vai omakotitalo, kissa (oikea sellainen) vai koira.

Kesäkollilla on kaksi tarkoitusta: a) näyttäytyminen ja b) naiminen. Siksi myös valintakriteerejä on kaksi: a) ulkonäkö ja b) hyvä penis. Jälkimmäinen on ehdottomasti tärkein, ja jos se on tarpeeksi kunnossa, ensimmäisen voi unohtaa!

Hyvännäköistä ja hyväkroppaista kesäkollia on kiva ulkoiluttaa toreilla ja turuilla, mutta ei haittaa, jos ulkonäkö ei ole kovin hääppöinen, koska kesäkollin tärkein ominaisuus on kuitenkin naisensa tyydyttäminen, ja sitä voi aivan hyvin ja asuinpaikasta riippuen melkeinpä vielä mielellään tehdä sisätiloissa.

Ei haittaa, jos miestä ei kehtaa esitellä kavereille, jos hän osaa kutitella sinua oikeista paikoista, suudella pitkään ja himokkaasti ja painaa sinua nautinnollisesti edestä ja takaa, sängyssä ja seinää vasten, ihan missä ja miten sinä vaan uskallat toivoa.

Kesäkollin tulee vastata kesän herättämiin tarpeisiin. Jos aurinko vakuuttaa kukkiin ja mehiläisiin, kuinka se voisi jättää kylmäksi ihmiseläimen? Hormonit hyrräävät ja jalkoväliä tykyttelee ja ainakin minulla jo pelkkä masturboinnin määrä lisääntyy eksponentiaalisesti.

Mikäpä olisikaan tämän tykytyksen taltuttamiseen parempi ratkaisu kuin kesärakastaja, josta voi hyvin luopua sitten, kun kylmenevät säät viilentävät myös himoja. Yhteisesti sovitusti, koska kyllä ne seksihelteet kuumentavat myös vastakkaisen sukupuolen tarpeita ihan samalla tavalla!

Ja siitä tulikin mielelleni vielä paljon paljon tärkeämpi asia: Onhan kaikille ihan ja aivan täysin selvää, että on järkyttävän hirveää ja hirveän järkyttävää haaskausta ajatella, että rakastaminen tarkoittaa rakastelua, nussimista, hässimistä, naimista, köyrimistä, paneskelua vain sen sydämen valitun kanssa?

Koska mikään ei anna enempää jännitystä ja tyydytystä kuin säännöllisesti vaihtuva fuckbuddy eli panokaveri.

Joku, jonka kanssa sopia tapaaminen vain sitä yhtä tarkoitusta varten. Joku, jolle lähettää kuumia seksiviestejä ja tietysti myös tuhmia kuvia, salaa tai ei.

Joku, jonka kanssa ei tarvitse häpeillä tai ujostella, koska pelissä ei ole tunteita. Joku, jota sinun ei tarvitse miellyttää ja tyydyttää, vaan joka on olemassa miellyttääkseen ja tyydyttääkseen sinua ja sinut.

Ja sitten kun leikit on leikitty ja himot alkavat hiipua, panokaveri vaihdetaan toiseen ilman kyyneliä ja selityksiä.

Harva huvi on yhtä kivaa ja yhtä halpaa kuin kunnon kuuma naiminen, se maksaa vain kondomien hinnan. Koska vaikka sinä pitäisitkin vähän omaa hauskaa, vakituiseen kumppaniin mitään ei saa tartuttaa! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja