Seksikolumni: Haluan harrastaa seksiä useiden miesten kanssa – parisuhteestani huolimatta!

Kaikkeen kyllästyy, joten miksi pitäisi tyytyä yhteen mieheen?

Rakkaudella ja seksillä on hyvin vähän tekemistä keskenään, ja siksi ne pitäisikin erottaa kokonaan toisistaan. Sen sijaan, että kumppania kielletään harrastamasta seksiä muiden kanssa, häntä pitäisi suorastaan rohkaista siihen. Mustasukkaisuudestakin pääsee pian eroon, kun vähän harjoittelee, ja kunhan ymmärtää itse ottaa uudesta tilanteesta kaiken irti.

Rakastuminen on tietysti on huimaa, ja silloin tarve sivusuhteille on olemattoman pieni. Sitä haluaa naida tunteidensa kohdetta pitkään ja hartaasti. Mieluiten koko ajan ja vähintäänkin aina, kun mahdollista. Ja missä tahansa – mikään lattia ei ole liian kova eikä rosoisinkaan betoni liian karheaa.

Mutta jossain vaiheessa tulee arki. Et enää herääkään yöllä siihen, että sinun on pakko saada heti vieressäsi nukkuvaa ihmistä. Jossain vaiheessa saatat alkaa toivoa, että ehtisit nukahtaa ennen kuin kumppani tulee sänkyyn. Pidät mielessäsi kirjaa siitä, milloin seksiä on ollut edellisen kerran, ja tiedostat, että kohta on pakko, ei ainoastaan näytellä halukasta, vaan ehkä jopa tehdä aloite itse. Suhteen kunnossa pysymiseksi.

Kaikki, jotka joskus ovat olleet pidemmässä suhteessa tietävät, että alun hillitön himo laantuu myöhemmin, no, sanotaan nyt vaikka parisuhdeseksiksi. Älkääkä nyt käsittäkö väärin, suhdeseksi voi olla ihan mahtavaa. Sinut tunteva seksikumppani tietää, milloin pitää olla raju, milloin hellä, mistä kutitella, jotta laukeat. Isoja pettymyksiä tulee harvoin. Ihan toista kuin satunnaisen partnerin tai muutaman kerran tuttavuuden kanssa, kun koskaan ei voi olla varma siitä, mitä saa!

Mutta siinä se onkin se mutta. Kertokaa minulle rakkaat suhteessa olevat kanssasisaret, ettekö koskaan mieti kaikkia niitä tajunnan räjäyttäneitä seksikertoja, joissa ainoat tunteet ovat haaroissa tykyttävä kiima ja sen tyydyttäminen? Sitä tilannetta, kun nainen tapaa miehen ja tietää heti, että tuota urosta on saatava?

Ettekö muistele, kuinka suhteen alkuaikoina lähettelitte toisillenne seksiviestejä ja kuinka kostuit halusta jo matkalla?

Tämäkö kaikki pitäisi unohtaa vain siksi, että on parisuhteessa? Älkää nyt hulluja puhuko! Entäs sitten kun seksi saman henkilön kanssa ei enää niin kovasti kiinnosta? Minulla menee kyllästymiseen noin kaksi vuotta...

"Miksi ihmisen täytyy tyytyä yhteen kumppaniin kerrallaan?"

Miettikää kuinka monelle meistä suhdeseksi on pakkopullaa. Otetaan tätä, kun ei saada muuta. Miksi ei voisi saada? Kaikkeen kyllästyy joskus, ihan kaikkeen. Ei sitä jaksa lempisarjaansakaan aina katsoa, joskus on saatava jotain ihan muuta. Ei syödä aina samaa ruokaa, vaikka se kuinka hyvää olisikin, eikä mennä joka kerta samaan baariin samojen kavereiden kanssa.

Miksei näin ole seksin kanssa? Miksi ihmisen täytyy tyytyä yhteen kumppaniin kerrallaan? Miksei seksi voi olla vapaata, kunhan toisen tunteita ei satuteta? Miksi emme seksin muuttuessa epäkiinnostavaksi kerro rakkaallemme, että hän voi ihan hyvin heiluttaa välillä muitakin peittoja?

Ai että mitä jos kumppani sanoo, ettei se käy? Se on hänen ongelmansa. Jos minä olisin sinä, ottaisin vastakkaisesta sukupuolesta kaiken irti. Minua vanhemmalla ystävälläni on tapana sanoa, että eniten häntä harmittaa se, ettei nainut enemmän silloin, kun oli nuori ja nätti. Eli että hän ei "pettänyt" miestään jo tuolloin.

Minä ainakin aion pitää huolen siitä, että pysyn kiimasta kosteana vastakin, oli se sitten yhden, kahden tai vaikka viiden miehen avustuksella. Samaan aikaan tietysti – ja parisuhteessa tai ei!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja