Seksikirja sekoitti amerikkalaiset

Avain väljähtäneen avioliiton pelastamiseksi on keksitty. Kyseessä on seksistä kertova bestseller, joka on saanut amerikkalaiset pauloihinsa.

Seksistä kertova romaani Fifty Shades of Grey on sekoittanut amerikkalaiset. E.L. Jamesin kirjoittama romaani on myyntimenestys, joka on myyntilistojen kärkisijojen lisäksi saanut ihmiset haluamaan lisää seksiä.

Kirja kertoo kirjallisuudenopiskelija Anastasia Steelestä, joka haastattelee koulun lehteä varten seksikästä ja menestynyttä yrittäjää Christian Greytä. Pari ajautuu suhteeseen, joka on täynnä masokistista seksiä.

Jokin aiheessa selkeästi viehättää, sillä kirjan menestys on saanut naiset himoitsemaan jopa harmaita solmioita, joita Grey käyttää kirjassa.

– Sadat naiset kirjoittavat minulle joka päivä kysyen, mistä he voivat ostaa harmaita solmioita, Divamoms.comin bloggaaja Lyss Stern kertoo ABC:lle.

– Kirjat saavat ihmiset todella haluamaan seksiä uudelleen. Ne ovat laastari avioliitoille, jotka eivät kenties olleet hajoamassa, mutta olivat väljähtäneitä, Stern sanoo.

Kirjoista puhutaan monikossa, sillä Fifty Shades of Grey on ensimmäinen osa trilogiasta, joka käsittelee seksiä.

Kiihottava kirja saa naiset himokkaiksi

Julkaisija Alison Broudin mielestä romaani on kuin uusi Kabbalah-uskonto newyorkilaisnaisille.

– Huomasin itsekin selittäväni joillekin äideille lauantaiaamun korismatsissa mitä bondage, kuri, sadismi ja masokismi tarkoittavat, Broud kertoo.

Kirjaa kuvaillaan aikuisten Twilightiksi, josta on tullut suoranainen kultti erityisesti äitien keskuudessa. Kirja saa lukijansa kiihottuneeksi.

– Uskon että kaikki ovat todellakin myöntäneet tämän, kirjan fani Pam kertoo.

Myös Dawn, kertoo, että kirja on tehnyt hyvää hänen seksielämälleen.

– Joka kerta kun otan kirjan käsiini, tunnen kihelmöintiä peiton alla viidessä minuutissa. Henkilö, joka suositteli minulle kirjaa, sanoi että kirja saa sinut haluamaan seksiä miehesi kanssa. Ja niin tosiaan kävi, Dawn sanoo.

Kirjaa on myyty 100 000 kappaletta. 90 prosenttia myydyistä kirjoista on e-kirjoja.

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja