Mainos

Seksikäs treenari puhuu yhden treenivälineen puolesta – voitko olla vakuuttumatta?

"Kahvakuulakuninkaaksi" kutsuttu mies saa kenet tahansa vakuuttuneeksi tämän treenivälineen erinomaisuudesta.

Monen kuntosalikävijän näkee alkulämmittelyn jälkeen astelevan vapaapainoalueella ja tarttuvan muitta mutkitta käsipainoihin. Vaikka moni treenaaja on tietoinen vapaiden painojen hyödyistä, yksi salin nurkassa lojuva väline jää usein sen sijaan liian vähälle huomiolle. Ja tämä väline on kahvakuula.

Yksi kahvakuulan puolestapuhuja on valmentaja Eric Leija, joka joissain yhteyksissä tunnetaan myös nimellä "Kahvakuulakuningas". Miehen sosiaalisen median tilien tutkiminen saa jääräpäisimmänkin sohvaperunan tarttumaan oikopäätä kahvakuulan – sen verran vakuuttavia tulokset ovat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kahvakuulien etu käsipainoihin verrattuna on niiden epätavallinen muoto, joka on erinomainen käsiotteen ja keskivartalon vahvistamiseen. Tämä on yksi syy siihen, miksi etenkin itsepuolustuslajien harrastajat ja muut urheilijat sisällyttävät niitä harjoitusohjelmiinsa, mies kertoo.

Treenaa koko kroppa läpi vain yhdellä välineellä

Kahvakuulan puolesta puhuu myös se, että yhden välineen avulla on mahdollista treenata monipuolisesti koko kroppa päästä varpaisiin. Erityisesti kahvakuulan heilautus on liike, jota Leija suosittelee kaikille niille, jotka istuvat tuoleissaan monta tuntia päivästä toiseen. 

– Sisällytän kahvakuulan heilautuksia lähes joka treeneihini, koska ne vahvistavat jalkoja, etenkin takareisiä ja pakaroita. Samalla ne vahvistavat ylävartaloa, kuten yläselkää, leveää selkälihasta, olkapäitä ja vatsalihaksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Leijan mukaan kahvakuulien etu on myös se, että niiden aikaansaamat vaikutukset eivät ulotu ainoastaan voimatasojen kasvattamiseen, vaan ne auttavat kehittämään myös liikkuvuutta, josta on paljon hyötyä jokapäiväisessä elämässä. Mitä liikkuvampi ja joustavampi kehosi on, sitä pienempi riski sinulla on loukkaantua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ja koska yksi väline riittää kaikkeen, voit ottaa sen helposti mukaasi ja treenata lähes missä vain.

Jos tarvitset hieman lisäinspiraatiota treeneihisi, miehen Instagram-sivu on siihen erinomainen paikka. Oletkin jo ehkä saattanut huomata, että mies esiintyy useimmilla treenivideoillaan ilman paitaa?

Lähde: Popsugar

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.