Seksikäs "nutturamies" sai suomalaisetkin sekaisin – joko katsoit kuuman opetusvideon?

Alle minuutin kestoisella videolla personal trainer Brock O’Hurn haroo pitkänhuiskeita hiuksiaan taaksepäin ja sujauttaa ne rennosti nutturalle. Silti video on pakko katsoa uudestaan ja uudestaan, vaikkei se nutturan teko vaikealta näytä. Ja nyt tämä mies on hurmannut myös suomalaiset.

Marraskuussa 2014 julkaistulla "opetusvideolla"  pitkä, lihaksikas nuori mies näyttää mallia, miten hiukset oikein saadaan taiteiltua nutturalle. Sormet kuontalon läpi, ponnarilla pari kieppaisua ja se on siinä.

Ja internet räjähti.

Olisitko uskonut, että hiuksensa nutturalle kiinnittävä mies herättäisi näin paljon ihastusta? Syy siihen selviääkin katsomalla kyseisen herran tähdittämät videot.

Erään Facebook-käyttäjän heinäkuun 2015 alussa tekemä koostevideo nutturamiehen taidonnäytteistä on levinnyt kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa;  myös monet suomalaiset ovat sitä innokkaasti jakaneet.

Facebook-kommentit puhuvat myös puolestaan.

”Miten tämä ponnari oikein tehdään, en nyt aivan ymmärtänyt… pakko katsoa uudestaan.” 

"No nyt."

"Olen katsonut tämän videon 25 kertaa, enkä vieläkään ole varma miten se nuttura tehdään. Katson siis uudelleen."

"LÄÄH!"

Myös media on innokkaasti uutisoinut miehestä, joka kiinnittää hiuksensa nutturalle.

Mutta kuka hän oikein on?

Los Angelesissa edustava Brock O’Hurn, 23, on kaksi metriä pitkä personal trainer, jota seuraa kuvapalvelu Instagramissa tällä hetkellä yli miljoona ihmistä. Hän on saanut lempinimen King of Man Buns, eli vapaasti suomennettuna "Miesnutturoiden kuningas".

Mutta kyse ei taida olla pelkästään nutturoista.

Lihaksikas jätti on olemukseltaan nallekarhumainen, katseeltaan lempeä. Hän soittaa kitaraa ja pitelee syleilyssään kissoja ja koiria. Treenaa ahkerasti – ja viihtyy enimmäkseen yläosattomissa, ainakin kuviensa perusteella.

Kaliforniasta kotoisin oleva mies onkin myöntänyt toivovansa, että julkisuus sosiaalisessa mediassa voisi auttaa häntä saavuttamaan uran näyttelijänä.

Collegeaikoina pitkänhuiskea nuori mies alkoi nostella painoja, sillä hän kyllästyi kuulemaan olevansa laiha. Treenaaminen tuotti tulosta ja paransi huomattavissa määrin O'Hurnin itseluottamusta.

Mikä onkaan miehen nykyisen vetovoiman salaisuus?

"1. Treenaa kovaa 2. Kasvata parta. Siinä kaikki", mies kirjoittaa hassuttelevaan sävyyn Instagram-kuvassaan.

O'Hurn on kuin onkin oikeassa: uusi miesihanne on kuin onkin parrakas, persoonallinen ja pitkähiuksinen – ja joka osaa tehdä nutturoita?


"Löysin ton tyypin Youtube-kanavan. Jos musta ei kuulu mitään jouluun mennessä, hälyttäkää apua."

Kursivoidut kohdat on poimittu Facebookista.

Lähteet: Buzzfeed, Daily Mail, Instagram, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat