Sekavan oloinen mies kaahasi lähes satasen ylinopeutta Keminmaassa: Raju poliisin vastustelu johti kiinniottoon ja sylkyhuppuun

Kiinniottoa vastustanut mies jouduttiin raudoittamaan ja hänelle jouduttiin pukemaan sylkyhuppu Keminmaassa.

Lauantaina puoli kuuden aikaan alkuillasta hätäkeskus sai useita ilmoituksia Keminmaan Myllytiellä suurilla nopeuksilla ajavasta viininpunaisesta autossa.

Partio kohtasikin kyseisen auton paikan päältä ja antoi tälle pysäytysmerkin, mutta auto lähti kaahaamaan pakoon Tervolantietä pitkin.

Suurimmillaan auton nopeus nousi jopa 177 kilometriin tunnissa kahdeksankympin alueella.

Auto pysähtyi lopulta Erkkiläntien ja Kauppilansuon risteykseen. Kuljettajaksi paljastui 46-vuotias keminmaalainen mies, joka oli poliisin mukaan sekavan oloinen ja haisi alkoholille.

Mies vastusti kiinniottoa fyysisesti, jonka vuoksi hänet laitettiin rautoihin ja toimitettiin ensin verikokeeseen Länsi-Pohjan keskussairaalaan ja sen jälkeen kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että mies vastusti poliisia vielä sairaalassakin ja yritti muun muassa sylkeä heidän päälleen. Tämän vuoksi miehelle jouduttiin laittamaan päähän sylkyhuppu.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja virkamiehen vastustamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat