Seitsemän trendiä: Näin teknologia muuttaa seksiä!

Virtuaaliseksiä, 3D-aikuisviihdettä ja nettideittailua - digitaalinen murros on muovannut ihmisten seksielämää monella tavalla. Huffingtonpost.com listasi seitsemän trendiä, joiden kautta teknologia tunkeutuu seksiin.

1. Aikuisviihde pioneerina. Aikuisviihde on aina osannut valjastaa uudet teknologiat käyttöön ensimmäisenä. 3D-aikuisviihde tekee vääjäämättä tuloaan, kun perinteikäs Playboykin julkaisi 3D-keskiaukeaman kesäkuun 2010 lehdessä.

2. Uudet, innovatiiviset seksivälineet. Ihminen on mestari keksimään mitä erikoisempia kapistuksia, jotka voivat tuottaa nautintoa. Seksirobotit, iPodin soittaman musiikin tahtiin sykkivät vibraattorit ja virtuaaliseksivälineet ovat jo täällä!

3. Seksiä virtuaalimaailmassa. Pelimaailmoissakin harrastetaan seksiä. Esimerkiksi Second Life -pelissä hahmoille on jopa virtuaalisia seksileluja myynnissä

Second Lifellä on myös vaikutuksia tosielämään: Huffingtonpost.com kertoo, että virtuaaliseksi pelimaailmassa aiheutti avioeron, kun mies jäi kiinni aviovaimolleen siitä, että harrasti seksiä pelissä toisen mieshahmon kanssa.

4. Rakkautta verkossa. Vuonna 2002 Wired-lehti ennusti, että 20 vuoden aikana nettitreffailusta tulee normi. Vuonna 2010 netti pullistelee treffisivustoja ja tarjolla on myös virtuaalitreffailuun erikoistuneita sivustoja, joissa digitaalihahmot voivat tapailla. Huffingtonpost.comin mukaan yksi kahdeksasta avioparista Yhdysvalloissa on tutustunut sosiaalisen median kautta.

5. Uusia partnereita. Tekoäly on valjastettu seksitarkoituksiin: robotti Roxxxy esimerkiksi tunnistaa liikkeen ja kosketuksen sekä puhuu.

6. Pokailun koordinaatit. Paikkatietoon perustuvat sosiaaliset mediat kertovat, missä seuraa etsivät sinkut kulkevat milläkin hetkellä.

7. Virtuaaliseksi. Nettikameroiden yleistyessä myös videochatit kasvattavat suosiotaan. Niissä ei tyydytä vain jutteluun! Älypuhelimet mahdollistavat sekä videochatit, tekstailun että puhelinseksin. Seksiviestiskandaalit paljastavat, että elektroninen flirttailu on tätä päivää.

MTV3/Helmi

Lähde: Huffingtonpost.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja