Mainos

Seitsemän pelottavaa urbaanilegendaa, jotka ovatkin totta!

Vuoden pelottavin juhla, halloween, on aivan nurkan takana. Jälleen on aika kaivaa esiin pelottavia kauhutarinoita, jotka nostattavat ihokarvat pystyyn!

Urbaanilegendat ovat niitä tarinoita, jotka ovat tapahtuneet ystävän entisen huonetoverin serkun tyttöystävälle. Luulitko, että ne ovat vain tarua? Kaikki tarinat eivät ehkä olekaan hölynpölyä…

Legenda: Elinvarastaja

Suurin osa ihmisistä on kuullut niistä turisteista, jotka on kidnapattu tai huumattu lomamatkallaan ja heränneet seuraavana aamuna iso arpi munuaisten tilalla. Voisiko tämä karmiva tarina olla totta?

Tositarina: Intialainen rakennustyöläinen Mohammed Saleem luuli saaneensa isopalkkaisen työn rakennustyömaalla New Delhissä. Saleemin käskettiin matkustaa kaupunkiin ja odottaa lisäohjeita eräässä bungalowissa. Saleemin uudet työnantajat eivät koskaan ilmestyneet paikalle. Sen sijaan kaksi naamioitunutta miestä huumasi Saleemin ja löivät tältä tajun kankaalle. Hän heräsi myöhemmin metallipaareilta ja tunsi viiltävää kipua. Hänen munuaisensa olivat kadonneet ja sieppaajat uhkailivat hänet pysymään hiljaa tapahtuneensa. Saleem ei ole ainoaa laatuaan Intiassa. Tämä todistaa, että maailmassa on paljon ihmisiä, jotka ovat mukana laittomissa elinkaupoissa.

Legenda: Ruumis savupiipussa

Henkilö katoaa ja läheiset etsivät häntä päiväkausia turhaan. Lopulta takasta tuleva mädäntynyt haju kiinnittää heidän huomionsa. Perhe tähyää ylös savupiippuun ja löytää sieltä jotain aivan muuta kuin joulupukin.

Tositarina: Elokuussa 49-vuotias nainen yritti päästä on/off-poikaystävänsä taloon. Suhde oli ilmeisesti katkolla, sillä hän ei käyttänyt ovea, vaan päätti kiivetä katolle ja pyrki taloon savupiipun kautta. Nainen jäi kuitenkin jumiin savupiippuun. Hänen poikaystävänsä ei ollut kotona, joten kukaan ei kuullut hänen avunhuutojaan. Naisen perhe etsi häntä kuumeisesti tuloksetta. Kun poikaystävän talovahti ilmesty paikalle kastelemaan kasveja, hän huomasi saman tien pistävän lemun ja löysi naisen ruumiin.

Legenda: Rotta WC:ssä

Kuva: Shutterstock

Menet keskellä yötä vessaan puoliunessa. Istuudut juuri alas, kun kuulet veden litinää muutaman sentin päässä takamuksestasi. Vessanpöntössä uiskentelee pitkähäntäinen rotta, joka puraisee sinua, ennen kuin ehdit reagoida.

Tositarina: Eräänä yönä Ian meni kylpyhuoneeseensa ja löysi WC-pöntöstään karvaisen otuksen. Kyseessä oli märkä rotta. Ian yritti huuhtoa sen alas, mutta se ei onnistunut, vaan rotta suuttui. Lopulta Ianin täytyi ottaa rotta kiinni ja tappaa otus itse. Kuulostaako pelottavalta? Pelkoa tuskin lieventää se, että putkimiesten mukaan Ian ei ole ainut, jolle tämä on tapahtunut.

Legenda: Rasvaa juovat olennot

Etelä-Amerikassa ihmiset kertovat tarinoita pelottavista Pishtacos-nimisistä olennoista, jotka väijyvät maanviljelijöitä pimeillä kaduilla, tappavat heidät ja juovat heidän rasvansa. Tarina kuulostaa uskomattomalta, mutta onko siinä jotain perää?

Tositarina: Kun poliisit pidättivät jengiläisiä Perussa, he tekivät ällöttäviä löytöjä: kasa ihmisen kylki- ja reisiluita, pääkalloja ja kaksi Coca-Cola-pulloa täynnä ihmisrasvaa. Jengi kohtasi ihmisiä pimeillä, hiljaisilla kujilla, houkutteli heidät laboratorioon, tappoi heidät ja kiskoivat raajat irti.

Legenda: PCP-kannibaali

PCP-lääkkeen ympärillä on pyörinyt legenda, jonka mukaan lääke tekee ihmisestä lihanhimoisen hullun.

Tositarina: Räppäri Antron Singletonin (esiintymisnimeltään Big Lurch) tarina todistaa, että legendassa saattaa olla perää. Vuonna 2002 Singleton löydettiin Los Angelesin kaduilta keskellä yötä alastomana. Hänen vartalonsa oli tahriintunut verestä ja hän ulvoi kuuta – ahmittuaan ensin viikon PCP:tä. Poliisi löysi Singletonin kämppiksen raa'asti tapettuna ja täynnä puremanjälkiä. Singletonin vatsalaukusta puolestaan löytyi ihmisen lihaa.

Legenda: Jäätynyt nainen

Jäätynyt ihminen tuodaan sairaalaan ja hänen luullaan olevan kuollut. Ruumis viedään ruumishuoneelle, mutta tarina ei lopu siihen. Ruumis alkaa sulaa ja lopulta henkilö nouseekin jaloilleen ja kävelee sairaalasta ulos ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Tositarina: Naapuri löysi Jean Hilliardin jäätyneenä lumesta. Ruumis oli niin jäässä, että edes neula ei läpäissyt ihoa eikä hänen ruumiinlämpöänsä voitu mitata. Lääkärit eivät uskoneet onnelliseen loppuun, sillä vaikka Hilliard ei olisikaan kuollut, olisi hänellä vakavia paleltumia ja aivovaurio. Hilliardia alettiin sulattaa ja pian hän palasikin elävien kirjoihin. Hänellä ei ollut minkäänlaisia fyysisiä vaurioita jäätymisestä. Lääkärit totesivat pian tapauksen jälkeen, että eivät osaa antaa selitystä Hilliardin eloonjäämiselle.

Legenda: Tappaja poliisin vaatteissa

Legendan mukaan poliisi lähestyy jotakuta joko yleisellä alueella tai yksinkertaisesti koputtaa jonkun ovea. Poliisi kertoo henkilölle, että alueella on vaarallinen rikollinen vapaana ja on erittäin tärkeää, että poliisi päästetään sisään tai että henkilö lähtee poliisin mukaan. Henkilö tietenkin tekee niin kuin poliisi sanoo. Kun poliisilta kysytään, miltä rikollinen näyttää, poliisi vastaa: "Minulta."

Tositarina:Carol DaRonch oli Utahin kirjakaupassa, kun poliisi tuli hänen puheilleen ja kertoi, että DaRonchin autoon on murtauduttu parkkipaikalla. Nainen lähti poliisin mukaan poliisiasemalle antamaan lausuntoa. Kaikki ei mennyt putkeen, sillä "poliisi" sattui olemaan kuuluisa sarjamurhaaja Ted Bundy. DaRonch tajusi, mistä on kyse, kun Bundy otti käsiraudat esiin. DaRonch onnistui pakenemaan ja pysäyttämään toisen ajoneuvon, jonka kyydissä hän pääsi poliisiasemalle.

MTV3/Helmi

Lähde: Cracked.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.