Sedu Koskisen tytär kastettiin: Erikoinen nimi keksittiin varpajaisissa

Ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskisen tytär kastettiin lauantaina.

Ravintoloitsija Sedu Koskisesta tuli keväällä onnellinen isä, kun miehen naisystävä Minna synnytti pariskunnalle huhtikuun puolivälissä pienen tyttären. Lauantaina Helsingissä juhlittiin pienokaisen ristiäisiä.

Tytär sai nimekseen Lara Elisabeth Koskinen. Sedu kertoo nimenvalinnasta MTV.fin haastattelussa:

– Ei nimestä tarvinnut sen suurempia neuvotteluja käydä. Ensimmäisenä vaihtoehtona oli aluksi tuo Elisabeth, mutta halusimme hänelle sitten helpomman kansainvälisen nimen.

– Lopulta keksin nimen varpajaisissa. Nimi maistui heti hyvältä ja seurue oli samaa mieltä, Minnakin hyväksyi nimen heti. Nyt vain toivotaan, että hänelle ei tule ärrävikaa, Sedu nauraa.

Pienokaisen ristiäisissä oli noin 60 vierasta ja hyvästä seurasta nautittiin useamman tunnin ajan. Tilaisuudessa myös esiintyi itse muusikko Tommi Läntinen.

– Olen ollut Tommin kanssa jo pitkään kavereita. 90-luvun alussa olimme Kyproksella, kun hän näppäili suomenkielistä musiikkia. Tommi ei kuitenkaan ole kummi, he eivät ole julkisuuden henkilöitä.

Kastetilaisuus oli Koskisen mukaan sujunut mallikkaasti. Tosin isällä tuli lämpimänä päivänä kuuma Lauttasaaren kirkossa.

– Lapsi ei itkenyt, hän oli tosi kiltisti. Tilaisuus oli mukava, vaikka kyllähän siinä kuuma tuli vauvaa pidellessä. Isältä valui hiki ja tippa tuli linssiin, Koskinen summaa tunnelmiaan.

Sedun ja Minnan vauva-arki on muuten sujunut mallikkaasti, sillä Koskinen kertoo vauvan olevan kiltti ja pysyneen terveenä.

Koskisen tyttären ristiäisistä uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti nettisivuillaan. 

Lue myös:

    Uusimmat