Scarlett Johansson alastonkuviensa leviämisestä: Se oli aivan kamalaa

Näyttelijä Scarlett Johansson kertoo avoimesti voimakkaista tunteista, joita viime syksynä julkisuuteen vuotaneet alastonkuvat hänessä herättivät.

Scarlett Johansson, 27, muistaa vieläkin elävästi voimakkaat tunteet, jotka heräsivät hänen nakukuvien leviämisen vuoksi viime syksynä.

– Se oli aivan kamalaa. Minulla oli satutettu olo. Minä en tiennyt sitä ennen, kuinka haavoittuvaisia me oikeastaan olemmekaan. Se on selvinnyt viimeisimpien hakkerointien seurauksena useille, Johansson tietää.

Hakkeri sai Johanssonin puhelimesta viime syksynä urkittua kuvia, joiden ei ollut tarkoitus nähdä päivänvaloa. Yhdessä kuvassa Johansson makasi sängyllä yläosattomissa ja toisessa tähti oli kietoutunut vain osittain pyyhkeeseen.

– Hakkerointi sai minut tuntemaan itseni haavoittuvaisemmaksi kuin koskaan aiemmin. Asia pyöri päässäni jatkuvasti. Luulin hetken, että paljastuneiden kuvien takana oli joku, jonka tunsin ja se teki minusta täysin vainoharhaisen, Johansson muistelee.

Kun kuvat olivat vuotaneet julkisuuteen, epäili Johansson ensimmäisenä ystäviään.

– Seurasin ystäviäni, jotka olen tuntenut yli 20 vuotta ja mietin, kuka minua oli puukottanut selkään. Se, että kyseessä olikin hakkeri, oli – outoa kyllä – minulle helpotus, Johansson toteaa.

Rankka edesottamus on kuitenkin vahvistanut näyttelijätärtä. Vastaisuudessa vastoinkäymiset otetaan vastaan entistä vahvempana.

– Tällä hetkellä minusta tuntuu siltä, että luulin tietäväni asioita aiemmin, jotka oikeasti tiedän vasta nyt. Minun on nyt helpompi myöntää olleeni väärässä ja muuttaa näkemyksiäni, Johansson toteaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja