Triffle on taivaallinen jälkiruoka. Sara laittaa siihen tiramisukeksejä ja koristelee sen lopuksi tuoreilla vadelmilla.
- 20 kpl tiramisukeksejä
- vadelmatuoremehua
- 5 dl Ingman kermaa
- 250 g mascarponea
- 400 g pakastevadelmia, sulatettuna
- 1,5 dl sokeria
- tuoreita vadelmia
Kasta ensimmäiseksi tiramisukeksit vadelmamehussa ja laita ison lasiastian pohjalle. Seuraavaksi tee kreemi: vatkaa kulhossa kerma puolikuohkeaksi ja lisää joukkoon mascarpone, sekoita aineet hyvin ja mausta sokerilla. Laita puolet kreemistä tiramisukeksien päälle.
Tee sitten vadelmatäyte: laita kulhoon sulaneet vadelmat ja sokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää vadelmatäyte seuraavaksi kerrokseksi lasiastiaan. Lopuksi lisää vielä yksi kreemikerros. Koristele triffle tuoreilla vadelmilla.
Resepti: Sara la Fountain