Saran keittiö: Vadelmatriffle

Triffle on taivaallinen jälkiruoka. Sara laittaa siihen tiramisukeksejä ja koristelee sen lopuksi tuoreilla vadelmilla.

  • 20 kpl tiramisukeksejä
  • vadelmatuoremehua
  • 5 dl Ingman kermaa
  • 250 g mascarponea
  • 400 g pakastevadelmia, sulatettuna
  • 1,5 dl sokeria
  • tuoreita vadelmia

Kasta ensimmäiseksi tiramisukeksit vadelmamehussa ja laita ison lasiastian pohjalle. Seuraavaksi tee kreemi: vatkaa kulhossa kerma puolikuohkeaksi ja lisää joukkoon mascarpone, sekoita aineet hyvin ja mausta sokerilla. Laita puolet kreemistä tiramisukeksien päälle.

Tee sitten vadelmatäyte: laita kulhoon sulaneet vadelmat ja sokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää vadelmatäyte seuraavaksi kerrokseksi lasiastiaan. Lopuksi lisää vielä yksi kreemikerros. Koristele triffle tuoreilla vadelmilla.

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat