Mainos

Saran keittiö: Maustettu aquavit ja rapujuhlakattaus

Sara maustaa akvaviitin esimerkiksi tillillä ja mustikoilla. Juoman annetaan maustua kaksi viikkoa.

  • 4 pulloa akvaviittia
  • 6 kpl sokeripaloja
  • 4 vartta raparperia
  • nippu tilliä
  • 2 avomaankurkkua
  • 1 dl pakastemustikoita

Laita jokaiseen pulloon kaksi sokeripalaa. Leikkaa raparperinvarsia ohuemmiksi sekä kuori avomaankurkut. Laita yhteen pulloon raparperinvarret, toiseen tilli ja avomaankurkun kuoret ja viimeiseen mustikat. Kaada akvaviitti pulloihin. Sulje pullot hyvin ja anna niiden maustua 14 päivää.

Resepti: Sara la Fountain

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.