Mausteisen chililohen lisukkeeksi Sara suosittelee raikasta kurkkusalaattia. Kokeile helppoja reseptejä!
4:lle hengelle
Chillikastikkeessa kuorrutettu lohta
- 1 kg lohta, puolikas pala fileestä
- suolaa
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1rkl soijaa
- 3 rkl chilikastiketta
- 1rkl hunajaa
- 1 tl öljyä, rypsiöljyä
Sekoita kulhossa tomaattipyre, soija, chilikastike, hunaja ja öljy. Voitele lohifile chilikastikeseoksella ja paista uuniin gillitasossa noin 10 minuuttia ja sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 170 asteeseen ja paista vielä 15 min.
Kurkkusalaatti
- 1/2 kurkku, suikaleina
- 4 rkl kermaviiliä (Arla Keittiö)
- 1 rkl sitruunan mehua
- 1 dl purkkiherneitä
- 1/2 nippu korianteria
- suolaa
- sokeria
Lisää kuorimaveitsellä suikaloidun kurkun joukkoon kermaviili, sitruunamehu, purkkiherneet, korianterinlehdet, sekä ripaus suolaa ja sokeria ja sekoita.
Resepti: Sara la Fountain