Sara Sieppi paljastaa, miksi ei puhu enää kotikaupunkinsa murretta – taustalla erikoinen tarina

7:42

Sara Sieppi kertoo puhuneensa murretta vielä ennen Miss Suomi -kisoja. 

Sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu ex-missi Sara Sieppi oli yksi lauantai-illan vieraista Joonas Nordman Show'ssa.

Siepillä ja ohjelman isäntä Joonas Nordmanilla oli studiossa aidosti hauskaa, kun kaksikko piikitteli toisiaan niin ikäkriisiin kuin murteisiin liittyen. Nordman on kotoisin Porista, Sieppi puolestaan Lapista, Torniosta.

Nordman ihmetteleekin sitä, että miksi ex-missi ei puhu enää kotikaupunkinsa murretta, tai onko hän edes koskaan puhunut sitä. 

Sieppi paljastaa nyt, että hän puhui sitä vielä ennen Miss Suomi -kisojen alkamista. Taustalla on myös hupaisa tarina asiaan liittyen, nimittäin murre jäi Miss Suomi -kisojen lehdistötilaisuuteen. 

– Olin odottamassa takahuoneessa ihan pissat housussa. Tuli minun vuoroni esitellä itseni kameralle. Siinä hetkessä se murre katosi, en tiedä miten. Jotain outoa siinä oli. Mie ja sie jäi sinne lehdistötilaisuuteen, jonne ne hautasin. Nyt harmittaa, että tein noin, Sieppi kertoo Nordmanille. 

Nordman houkuttelee puhumaan ex-missin murretta, joka ei luonnistu aivan niin kuin ennen. Myös Nordman innostuu kyselemään Porin murteella kysymyksiä.

Miltä kaksikon murrenäytteet kuulostavat? Entä millä mielin Sieppi muistelee missiaikojaan? Katso koko haastattelu videolta!

Joonas Nordman Show MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja