Sara Forsbergin hehkeä ulkonäkö sai fanit äimistelemään: "Jos et kerro meille, miten olet pudottanut painoasi, niin alan itkemään"

Sara Forsberg on kertonut tehneensä elämäntapamuutoksen.

Laulaja Sara Forsberg kertoi kesäkuun puolivälissä tehneensä elämäntapamuutoksen. Hän kertoi, että onnistui tavoitteessaan pitämällä kiinni rutiineista, hikoilemalla joka päivä vähän, sekä syömällä ravinteikasta ruokaa, unohtamatta itsensä hemmotteluhetkiä. 

Laulaja julkaisi pari päivää sitten Instagram-tililleen itsestään kuvan, joka sai hänen faninsa kyselemään oitis salaisuutta painon pudottamiselle. 

– Jos et kerro meille täsmälleen, miten olet pudottanut painoasi, niin alan itkemään, hänen faninsa kirjoittaa.

– Vau, oletko pudottanut painoasi. Näyttää hyvältä, toinen seuraajista hehkuttaa. 

– OMG, oot upee,  sosiaalisessa mediassa ylistetään.

Sara Forsberg on viihdemaailman moniosaaja. Hän nousi julkisuuteen tehtyään videon, jossa jakoi oman näkemyksensä siitä, miltä eri maiden kielet kuulostavat. Sen jälkeen hän on tehnyt musiikkia niin itselleen kuin muille, ja esiintynyt niin elokuva- kuin televisiomaailmassakin. Forsberg myös kehitti kielen Star Wars- ja Star Trek -elokuviin.

Forsberg asuu tällä hetkellä New Yorkissa. Viikko sitten hän oli käymässä Ohiossa, jossa oli sanojensa mukaan paossa virusta. 

Lue myös:

    Uusimmat