Sara Forsberg julkaisi kuvan muodonmuutoksestaan – kertoo laittaneensa elämäntapansa uuteen uskoon

Sara Forsbergia odottavat uudet haasteet Star Warsin jälkeen 8:24
Sara Forsberg haastattelussa Huomenta Suomessa vuonna 2015.

Sara Forsberg muistuttaa seuraajiaan siitä, että toisinaan itseään pitää myös hemmotella. 

Laulajatähti Saara, eli Sara Forsberg asuu tätä nykyä New Yorkissa ja häntä nähdäänkin harvemmin julkisuudessa kotimaan mediassa. Tähden elämää Yhdysvalloissa voi seurata kuitenkin hänen  Instagram-tililtään, jonne hän päivittelee kuulumisiaan. 

Tuoreimmassa päivityksessään Forsberg paljastaa tehneensä elämäntapamuutoksen. Hän kertookin saaneensa paljon kysymyksiä siitä, että miten hän sen teki.

Hän julkaisi itsestään kuvaparin. Toinen kuva on kaksi vuotta vanha, toinen on tuore otos laulajasta. 

– Moni on kysellyt, että miten sen tein, mutta rehellisesti, kyse on vain rutiineista ja niistä kiinni pitämisestä. On olemassa satoja dieettejä ja harjoitusohjelmia, sinun pitää löytää vain itsellesi se parhain vaihtoehto. Astu pois mukavuusalueeltasi säännöllisesti. Hikoile joka päivä vähän, syö ravinteikasta ruokaa, älä pelkää hemmotella itseäsi silloin tällöin, äläkä odota, että tulokset tulisivat yhdessä yössä. En myöskään sano kenellekään, että heidän tulisi laihdutttaa, mutta jos haluat, niin tämä on sinulle. Pystyt kyllä, Forsberg kirjoittaa.

Kuva on kerännyt hetkessä lukuisia kommentteja. 

– Kaunis sisältä ja ulkoa, seuraaja ylistää. 

– Sä oot yks niistä mimmeistä, joka näyttää hemmetin hyvältä ihan missä koossa tahansa. Upee saavutus joka tapauksessa, toinen seuraajista toteaa. 

– Kaunis molemmissa kuvissa, kommenteissa lukee. 

Eräs Forsbergin faneista on udellut myös hänen painoa. 

– En ole käynyt puntarilla aikoihin. En pidä sitä tärkeänä, hän vastaa fanilleen. 

(Lue koko päivitys täältä.)

Sara Forsberg on viihdemaailman moniosaaja. Hän nousi julkisuuteen tehtyään videon, jossa jakoi oman näkemyksensä siitä, miltä eri maiden kielet kuulostavat. Sen jälkeen hän on tehnyt musiikkia niin itselleen kuin muille, ja esiintynyt niin elokuva- kuin televisiomaailmassakin. Forsberg myös kehitti kielen Star Wars- ja Star Trek -elokuviin.

Lue myös:

    Uusimmat