Sanna Marinin bilekohu sai somen täyttymään tanssivideoista – tästä on kyse

Sanna Marin on kulkenut kohusta kohuun läpi kautensa – kokosimme yhteen tapaukset aamiaiskohusta bilettämiseen 2:45
KATSO VIDEO: Sanna Marin on kulkenut kohusta kohuun läpi kautensa – kokosimme yhteen tapaukset aamiaiskohusta bilettämiseen.

Ihmiset ympäri maailman ovat osoittaneet kohun keskelle joutuneelle Sanna Marinille tukeaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa omia tanssivideoitaan. Ilmiöstä uutisoivat muun muassa brittimediat The Guardian sekä Sky News.

Pääministeri Sanna Marinin bilevideo on ollut iso uutinen Suomessa, ja kohu on rikkonut kansainvälisenkin uutiskynnyksen. Samaan tapaan myös vastareaktioita skandaaliin on nähty Suomen rajojen ulkopuolella.

MTV:n kyselyssä 44 prosenttia vastaajista kertoi, etteivät biletysvideot vaikuta heidän mielestään Marinin sopivuuteen toimia pääministerinä. Vastaajista 42 prosenttia piti hyvänä, että pääministeri pystyy rentoutumaan ja juhlimaan vapaa-ajallaan.

Sosiaalisessa mediassa moni näyttää yhtyvän tähän näkemykseen. Twitterissä ja Instagramissa leviävissä videoissa ihmiset osoittavat Marinille tukeaan julkaisemalla omia villejä tanssivideoitaan. Videoita on jaettu tunnisteilla #solidaritywithsanna ja #istandwithsanna.

Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Tanssivideoiden yhteydessä ihmiset muistuttavat, että tanssiminen ja juhliminen on normaalia ja että ylilyöntejä tapahtuu joskus kaikille. Joidenkin mielestä maan asiat ovat mallillaan, mikäli pääministerin irrottelu on pahin asia, jonka päättäjä voi tehdä.

– Maailma olisi parempi paikka, jos kaikki tanssisivat hieman enemmän, amerikkalainen Twitter-käyttäjä @bohemelife kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Sanna Marin on saanut tukea myös kollegoiltaan. Puolan pääministeri Mateusz Morawiecki piti Marinin juhlimista aiheellisena, sillä Suomi on liittymässä Natoon.

Jos kaipaat piristystä päivääsi, katso alla oleva video – Paavo-papukaija näyttää omat tanssiliikkeensä.

Paavo-papukaija tanssii musiikin tahdissa. 0:58
KATSO VIDEO: Paavo-papukaija tanssii musiikin tahdissa.

Lue myös:

    Uusimmat