Mainos

Nyt se on varmaa: Samsungin uuden huippupuhelimen julkistusajankohta selvisi

Samsung esitteli MWC-messujen alla Barcelonassa kolme uutta tablettimallia, mutta viime vuosista poiketen ei uutta Galaxy S -puhelinta nähty. Tämä oli toki jo etukäteen tiedossa, mutta nyt Samsung on vahvistanut päivämäärän, milloin Galaxy S8 -mallit esitellään. Tuo päivämäärä on 29. maaliskuuta, keskiviikko.

Uusien tablettiensa esittelyn yhteydessä Samsung väläytti jo teaser-videon S8:n julkaisusta, mutta mitään uutta video ei paljastanut. Median kutsusta ja useista vuodoista on jo käynyt ilmi, ettei Galaxy S8:ssa enää ole fyysistä kotinäppäintä, ja navigaationäppäimetkin on sijoitettu näyttöön. Niinpä näyttö on suhteessa aiempaa korkeampi ja sen ylä- ja alareunukset selvästi aiempaa kapeammat.

Huhujen mukaan S8 olisi tulossa kahdessa koossa, 5,8-tuumaisena perusmallina sekä peräti 6,2-tuumaisena Plus-mallina. Vaikka näyttöjen koot ovat kasvamassa merkittävästi viimevuotisista S7-malleista, tulevat uudet mallit ulkomitoiltaan olemaan lähellä edeltäjiään, kiitos kapeiden näytön reunusten sekä muuttuneen näytön kuvasuhteen.

Galaxy S8 -mallien myynnin aloitusta Samsung ei luonnollisestikaan vielä paljastanut, mutta huhun mukaan myynti alkaisi ensimmäisissä maissa 21. huhtikuuta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.