Sami Vatanen Patrik Lainetta parempi golfkentällä – ammattilaiselta silti kovat kehut: "Hyvä golfari menetetty jääkiekon pariin"

Patrik Laine nauttii kesällä golfista ja treenaa tulevaan kauteen 5:58
Patrik Laine kertoo videolla golfista ja viime NHL-kaudestaan.

Patrik Laineen tulos golfin NRG Openissa oli pettymys, mutta kisaa johtava ammattilainen Peter Erofejeff antoi silti kehut Laineen lahjakkuudesta. Toinen NHL-ammattilainen, Sami Vatanen, pärjäsi hieman Lainetta paremmin. 

Laine kahlasi Nokian kentän läpi tuloksella 90 lyöntiä, mikä on 18 yli ihannetuloksen. Kova tuuli oli liikaa. Laine piti kuitenkin kokemuksesta. 

– Tosi mukavia äijiä oli. Pääsi näkemään läheltä, miten tuota golfia oikeasti pelataan, Laine sanoi Finnish Tourin tiedotteessa

Laineen kanssa samassa ryhmässä pelasi ammattilainen Peter Erofejeff, joka johtaa kisaa ensimmäisen kierroksen jälkeen 68 lyönnin tuloksella (-4). 

Erofejeff kehui Lainetta, joka on parissa vuodessa pystynyt tiputtamaan tasoituksensa reiluun seitsemään. 

– Ihan klassinen tapaus, hyvä golfari menetetty jääkiekon pariin. Pelimies, laji kuin laji, Erofejeff sanoi. 

Laine ei ole ollut vastaavissa isoissa kisoissa aiemmin. 

– Juomapanoksista ollaan kavereiden kanssa kisattu. 

New Jersey Devilsin Sami Vatanen pärjäsi Lainetta paremmin, mutta hän onkin pelannut Lainetta pidempään. Vatasen tulos oli 81 (+9), jolla hän oli sijalla 89. Vatanen löi yhden birdien. 

Vatanen sanoi, että häntä jännitti enemmän kuin jääkiekkopelissä. Vatanen sanoi hankkineensa kotiinsa golfsimulaattorinkin. 

– Kentällä on tullut vietettyä aikaa. Mutta se ei ole sama asia, kun menee kilpailuun ensimmäistä kertaa, Vatanen sanoi tiedotteessa. 

Lue myös:

    Uusimmat