Sami Kurosella on oma tapansa viettää lomaa – Roope Salmiselta terävä huomio: "On se seppä s*atana!"

Sami Kurosella alkoi kesäloma.

Radio- ja televisiojuontajana tunnettu Sami Kuronen kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään pääseensä vihdoin kesälomalle. Tosin aivan tavallisesta lomasta ei ole kyse, sillä Kuronen kertoo, että välissä hänellä tulee olemaan Temptation Island Suomi -realitysarjan kuvaukset, jotka kuvataan koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisesti Suomessa. 

– L O M A. Välissä yksi Temptation Island, mutta muuten ajattelin olla 2kk ilman 04:n aamuherätyksiä! Hyvää juhannusta, uontajakonkari kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Kuronen juontaa Radio Aallon aamuja yhdessä ystävänsä Jenni Alexandrovan kanssa. 

Kuva on kerännyt hetkessä tuhansia tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja. Kommentoien joukossa on myös viihdekonkari Roope Salminen, joka on heittänyt ilmoille nasevan vitsikkään kommentin. 

– Jätkäl tulee hommat niin luonnostaan että laskee tv-sarjan kuvaamisen lomaks! on se seppä sa*tana, Salminen kirjoittaa.

Moniin on Salmisen hupaisa heitto uponnut, sillä se on kerännyt hetkessä montakymmentä tykkäystä. 

Kuronen erosi alkuvuodesta Miss Suomena tunnetusta Michaela Söderholmista. Kuronen kommentoi helmikuussa MTV Uutisille, että viihtyy tällä hetkellä sinkkuna. Kuronen äänestettiin pari vuotta sitten Eeva-lehden äänestyksessä Suomen Seksikkäimmäksi mieheksi. 

– Ei ole mitään uusia rakkauksia tullut. Mennään päivä kerrallaan ja katsotaan, mitä elämä tuo tullessaan. Ehkä jossain kohtaa on valmius lähteä ihmisiä tapaamaan ja tutustumaan heihin.


Lue myös:

    Uusimmat