Hiljattain eronnut Temppari-juontaja Sami Kuronen viihtyy sinkkuna: "Mennään päivä kerrallaan ja katsotaan..."

Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella –"Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa" 3:36
Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella – "Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa"

Juontaja Sami Kuronen palaa jälleen iltanuotion äärelle, kun Temptation Islandin uusi tuotantokausi alkaa Nelosella 18. maaliskuuta.

Temptation Island Suomen edellinen kausi nähtiin televisiossa vain puoli vuotta sitten, mutta uusi kausi pärähtää ruutuihin jo maaliskuussa. 

Juontaja Sami Kuronen vietti lyhyen ajan sisään kuvauksissa kaksi kuukautta. Suosittua ja paljonpuhuttua sarjaa hän ei kuitenkaan pääse pakoon kuvausten ulkopuolellakaan.

– Kausien välissä kuvataan extraa ja kun ei kuvata sitä, saan ihmisten kanssa jutella sarjasta päivittäin. En pääse Temppareita karkuun muuten kuin kotioloissa, hän hymyilee.

Uusi arki

Kuronen kertoo, että siviilielämässä menee mukavasti. Hän aloitti vuodenvaihteessa Radio Aallossa aamujuontajana yhdessä Jenni Alexandrovan kanssa.

– Monin tavoin uuden edessä ollaan. Aamulähetykset ovat pistäneet arjen ja rytmit uusiksi. Sen kanssa on ollut vähän opettelemista, hän pohti MTV Uutisten haastattelussa Temppareiden pressipäivässä.

Kuronen ja missikaunotar Michaela Söderholm ilmoittivat vuoden alussa erostaan. Pari piti suhteestaan matalaa profiilia julkisuudessa, eikä Kuronen tahtonut kommentoida eroakaan.

Pari vuotta sitten Eeva-lehden äänestyksessä Suomen seksikkäimmäksi mieheksi kruunattu juontaja sanoo viihtyvänsä tällä hetkellä sinkkuna.

– Ei ole mitään uusia rakkauksia tullut. Mennään päivä kerrallaan ja katsotaan, mitä elämä tuo tullessaan. Ehkä jossain kohtaa on valmius lähteä ihmisiä tapaamaan ja tutustumaan heihin.

Tulossa erilainen Temppari-kausi

Kuronen ei Temptation Islandin pressipäivässä luvannut perinteiseen tapaan heti kärkeen, että tulossa on kaikkien aikojen Temppari-kausi.

– Paitsi sitten, kun oltiin katsottu traileri, niin kyllä se taitaa taas olla! hän nauraa.

– Tämä on erilainen kausi ainakin. Se tulee tarjoamaan juonenkäänteitä, joita ei ole nähty aiemmin, "grillimestari" paljastaa.

Kurosen mukaan luvassa on tälläkin kaudella Temppareista tuttua sekoilua, mutta tunteita käsitellään mahdollisesti syvemmin kuin aiemmilla kausilla ja tilanteet etenevät hitaammin.

– Jos kuutoskaudella ammuttiin ekoissa bileissä lipas tyhjäksi, nyt tilanteet kehittyvät huomattavasti mielenkiintoisemmalla tavalla, hän vinkkaa.

Temptation Island Suomi uusi kausi keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella 18. maaliskuuta kello 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat