Salkkarit-tähti Sami Uotila nappasi Fort Boyardin voiton – hehkuttaa joukkuetovereitaan: "Olette rautaa!"

Fort Boyard -finaalin voittaja Sami Uotila kehuu vuolaasti kilpakumppaneitaan.

Videolla artikkelin yllä Fort Boyard -kilpailijat kertovat tunnelmistaan ennen finaalia.

Fort Boyard Suomi -sarjan voittaneen sinisen joukkueen Sami Uotila ei uskonut voittoon ainakaan alussa muiden kilpailijoiden kovan fyysisen tason vuoksi. Omasta, sitkeästä joukkueestaan näyttelijä onkin erityisen ylpeä. Tiimin yhteispeli oli saumatonta, ja fiilis pysyi koko ajan hyvänä.

– Meillä oli tahtotila kohdillaan. Kun yhden vuoro tuli, myös muut joukkueesta olivat valmiita antamaan kaikkensa. Tehtävien suorittamiseen ei ollut vääränlaista painetta, vaan aina sai lähteä hyvällä mielellä kokeilemaan.

Finaalissa tiukan taiston kävivät keskenään punainen joukkue, johon kuuluivat Shirly Karvinen, Mikko Parikka ja Siim Liivik sekä sininen joukkue eli Sami Uotila, Roni Bäck ja Janni Hussi.

Uotila piti kilpailun formaatista, joka hänen mukaansa on tyylikäs ja reilu. Nykypäivän tosi-tv:n luvattuna aikakautena nämä kriteerit eivät nimittäin läheskään aina toteudu.

– Fort Boyard on skabana niin sanotusti fair play, se nojaa hyvässä hengessä ajatukseen, että kaikki ovat valmiita tekemään parhaansa, Sami sanoo.

Hyvästä fyysisestä kunnostaan kilpailun aikana kiitosta saanut Sami kertoo treenaavansa enimmäkseen crossfitiä.

– Se on rankka laji ja pitää loistavasti yllä yleiskuntoa. Käyn myös hölkkäämässä ja välillä vetämässä leukoja Eiranrannan telineillä, mies kuvailee.

Salkkaripestin lisäksi Samilla on työrintamalla tiedossa muutakin mielenkiintoista.

– Ensi vuonna esiinnyn uudessa draamasarjassa. Näyttelijälle on mukavaa päästä tekemään uusia, erilaisia juttuja, Sami summaa tyytyväisenä.

Fort Boyard Suomi MTV3 Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat