Salkkarit-tähti Johanna Anttila meni kihloihin – paljasti romanttisen kosinnan yksityiskohdat: "Hän oli suunnitellut tätä jo kuukausia"

2:23
Johanna Anttilan Juha-rakas vei tähden hurjan aktiviteetin äärelle viime kesänä.

Johanna Anttila meni kihloihin. 

Salkkarit-tähti Johanna Anttila kihlautui miesystävänsä Juhan kanssa romanttisissa puitteissa Prahassa. Kosinta tuli näyttelijälle yllätyksenä.

– Juha antoi mulle vähän alle viikko sitten kirjeen, jossa oli pakkausohjeet ja tieto, että lähdetään torstaina aamulla juhlistamaan (ensitreffien) vuosipäivää etuajassa ja tullaan sunnuntai-iltana takaisin, Anttila kirjoittaa Instagramissa

Anttila kertoo halunneensa pitää matkakohteen salaisuutena mahdollisimman pitkään.

– Olin varmaan epäilyttävän näköinen kun tuijotin lentokentällä lattiaa, etten näkisi ilmoitustaulua ja sitä, mihin ollaan matkalla.

Lentokoneessa Anttila laittoi korvilleen vastamelukuulokkeet ja hyräili niin, ettei kuullut ilmaan noustessa kuulutuksia.

– Kuulin vasta laskeutuessamme sen, että menemme Prahaan. Juha oli varannut meille sviitin viiden tähden hotellista, hän paljastaa.

– Illalla laittauduttiin ja käytiin hyvässä ravintolassa syömässä ja sen jälkeen hän sanoi, että mennään vielä käymään yhdessä paikassa.

Itse kosinta tapahtui Anttilan mukaan kauniilla sillalla.

– Juha tietää miten paljon pidän silloista. Siellä hän kertoi mulle, ettei tuonut mua tänne vain vuosipäivän viettoon. Hän kertoi miten paljon rakastaa mua, että haluaa jakaa loppuelämänsä mun kanssa ja kosi mua. Hän oli suunnitellut tätä jo kuukausia.

Vastaus oli Anttilan mukaan heti selvä. 

– Mä sanoin tietysti kyllä ja me molemmat liikututtiin niin, että hymy oli korvasta korvaan ja kyyneleet kimalsivat kummankin silmissä.

Pariskunta aikoo ostaa sormuksensa yhdessä, jotta kihlasormus miellyttää varmasti kantajaansa.

– Se on musta just hyvä niin, koska pidän sitä loppuelämäni ja tuntuu myös kivalta ajatukselta valita sormukset yhdessä.

Pariskunta kertoo olevansa rakastuneita ja innoissaan elämän seuraavasta sivusta. 

– Vuoteen on mahtunut paljon hienoja hetkiä, kuten kuvistakin ehkä näkyy! Anttila päättää.

Anttilan näyttelemä Salkkarit-hahmo Joanna Lumijokisaapui viime kesänä Salattuihin elämiin rohkean kohtauksen myötä, kun hän päätyi heti ensimmäisessä jaksossaan harrastamaan seksiä  Konsta Hietasen näyttelemän Mikin kanssa Moosen vessassa. Anttila kertoo, että koronapandemia on näkynyt siinä, kuinka rohkeat kohtaukset toteutetaan.

– Enemmän on jätetty ehkä katsojan mielikuvituksen varaan. Sehän on monesti ihan kiehtovaakin, kun aivan kaikkea ei näytetä, näyttelijä pohti MTV Uutisten haastattelussa puhelimitse Salkkareiden pressipäivänä.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja