Mainos

Salkkarit-tähti jättää sarjan dramaattisesti: Tarinalleni tuli päätös

Salattujen elämien Helenaa näyttelevä Anneli Ranta jättää sarjan. Hänen roolihahmonsa Helena poistuu sarjasta dramaattisten tapahtumien siivittämänä.

Salattuissa elämissä kahdeksan vuotta viihtynyt näyttelijä Anneli Ranta poistuu sarjasta keskiviikon Katsomon ennakkojaksossa ja televisiossa torstaina nähtävässä jaksossa. 

Helena poistuu Pihlajakadulta dramaattisissa merkeissä. Miesystäväänsä Aki Nikkistä ampunut Helena karkaa poliisia pakoon ulkomaille. 

Juonikäänteen myötä myös Anneli Ranta jää pois Salatuista elämistä. 

– Minulla oli kesäkuussa viimeinen kuvauspäivä Salkkarit-studiolla. Olin kahdeksan vuotta mukana sarjassa, joten nyt on hyvä aika tehdä jotain muuta. Salatut elämät oli todella mahtava työpaikka ja työkaverit ihan mainioita. Tämä oli pisin työsuhteeni, Ranta sanoo. 

Helena joutuu lähtemään pois Pihlajakadulta, koska hän ampuu Akia. Anneli Ranta kertoo, että dramaattista kohtausta oli mielenkiintoista tehdä. 

– Olen aina nauttinut kohtauksista, joissa on ylimääräistä haastetta. Tässä kohtauksessa oli juuri sitä. Lisäksi oli hauska, kun sain tehdä kohtauksen juuri Samin (Uotila) kanssa, joka on myös tarkka työssään. Rakensimme ja ideoimme yhdessä kohtauksen tunnetilaa, Ranta sanoo.

Hän ei ole pahoillaan siitä, että joutui jättämään sarjan. Näyttelijänä hän on tottunut siihen, että työsuhteen pituus riippuu roolihahmon tarinasta.

– Näyttelijänä on totuttava siihen, että käsikirjoitukset sanelevat paljolti sen, kuinka pitkään työt jatkuvat. Nyt käsikirjoittajilla ei ollut enää tarinaa Helenalle. Ymmärrän sen hyvin, että välillä tarinoille tulee päätös ja nyt niin kävi Akin ja Helenan tarinalle. 

Niin kuin Salatuissa elämissä yleensä, näyttelijät tulevat ja menevät. Koskaan ei voi tietää, palaako näyttelijä takaisin sarjaan. 

– Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että palaisin jossain vaiheessa sarjaan. Minusta Helenan roolia on ollut niin mukava tehdä. Tällä hetkellä olen kuitenkin mielelläni jonkin aikaa muiden asioiden parissa, Ranta vihjaa. 

Hän aikoo jatkaa näyttelemistä muun muassa Porin teatterissa. Lisäksi alkusyksytä 60 vuotta täyttänyt Anneli Ranta rakastaa matkustelemista.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.