Salkkarit-tähti hulvattomassa tilanteessa seikkailukilpailun kuvauksissa: "Mitä täällä tapahtuu?"

Mikko Parikka paljastaa suurimman kauhunsa 2:00

Mikko Parikka jakoi sosiaalisessa mediassa hauskan kuvan Fort Boyard -ohjelman kuvauksista. 

VIDEO: Mikko Parikka paljastaa suurimman kauhunsa

Legendaarinen seikkailuohjelma tekee paluun, kun Fort Boyard Suomi kokoaa 18 tunnettua suomalaista kilpailemaan linnoituksen herruudesta. Kilpailun juontajina nähdään Ile Uusivuori ja Joanna Kuvaja.

Salatut elämät -ohjelmasta tuttu näyttelijä Mikko Parikka nähdään ohjelman punaisessa joukkueessa. Parikan lisäksi joukkueessa vaikuttavat jääkiekkoilija Siim liivik sekä juontaja ja entinen Miss Suomi Shirly Karvinen.

Parikka julkaisi ohjelman kuvauksista Ranskasta hauskan kuvan Instagram-tilillään perjantaina 15. kesäkuuta. Kuvassa näyttelijä poseeraa punaisessa, kaiken peittävässä morphsuit-asussa.

– Mitä täällä tapahtuu?! Parikka ihmettelee kuvatekstissään. 

Ennen kilpailuun lähtemistä Parikka kertoi pelkäävänsä, että kisassa on useita korkealla suoritettavia tehtäviä. Näyttelijä myönsi, että hänellä on erittäin voimakas korkean paikan kammo. Hän kertoi myös ettei tästä syystä aio itse mennä korkeisiin paikkoihin, vaan hänen joukkuetoverinsa saavat suorittaa vastaavat tehtävät. 

– Nehän sinne (korkealle) sitten menee, minä en mene. Voin sitten tehdä kaikkea muuta.

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 25.8. alkaen. Toinen lähetys poikkeuksellisesti heti sunnuntaina 26.8. Katsottavissa myös C Moren suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat